نجوانت

تماس مستقیم

13 ایده برای راه اندازی سایت با سرمایه کم

اداره کردن یک کسب‎‌و‌کار کوچک برای کسی که روحیه کارآفرینی دارد، می‌تواند شغل ایده‌آلی باشد. اما هر حرکتی که بخواهید برای استارت بیزنس خودتان بزنید، با چالش‌های متعددی همراه خواهد بود که مسائل مالی تنها بخشی از آنها هستند. به همین دلیل یکی از اولین تصمیم‌هایی که کارآفرینان تازه کار باید بگیرند این است که برای راه اندازی سایت با سرمایه کم، چه برنامه‌ای دارند.

برای شروع کسب درآمد از سایت با سرمایه کم، باید به فکر یک ایده قوی برای کسب‌وکارتان باشید؛ ایده‌ای که به طور طبیعی مشتریان خاص خودش را داشته باشد و ظرفیت این را داشته باشد که با گذشت زمان، گسترش پیدا کند.

مشخصاً راه اندازی وبسایت با سرمایه کم هلو برو تو گلو نیستند و بایستی با برنامه و هدف پیش بروید تا به موفقیت برسید. مدیریت سایت برای کسب‌وکار نیز درست مانند هر کارآفرینی دیگری، به زحمت و تلاش نیاز خواهد داشت. صد البته برای طراحی سایت، بایستی یک تیم مخصص و کاربلد را نیز همراه خود داشته باشید تا در ازای هزینه و زمانی که صرف می‌کنید، به نتیجه مطلوبی برسید.

به فکر راه اندازی سایت با بودجه‌ای اقتصادی هستید؟ در این مقاله نجوانت، نگاهی به 13 ایده عالی برای راه اندازی سایت با سرمایه کم و پتانسل جذب درآمد بالا در سال 2024 می‌اندازیم و راه و چاه طراحی سایت را بررسی می‌کنیم.

13 ایده برای راه اندازی سایت با سرمایه کم

ایده‌های راه اندازی سایت با پول کم، از خیلی جهات بر افتتاح یک فروشگاه فیزیکی برتری دارند. از یک سو هزینه راه اندازی سایت خیلی کمتر از اجاره یک مغازه، پر کردن انبار، بازاریابی حضوری و… خواهد بود. از سوی دیگر، امروزه تعداد کاربران فضای دیجیتال با رشد انفجاری و چندبرابری روبروست و به همین دلیل، در دنیای آنلاین خیلی راحت‌تر می‌توانید به دنبال مشتری باشید تا در جهان واقعی!

در این لیست، 13 ایده برای راه اندازی سایت با سرمایه کم را بررسی خواهیم کرد. با هریک از ایده‌های زیر که در سال‌های قبلی موفقیت اثبات شده‌ای به همراه داشته‌اند، می‌توانیم تضمین کنیم که با یک استارت اقتصادی، نتیجه لذتبخش و درآمد بالایی به دست خواهید آورد.

1. بلاگری، یکی از بهترین شیوه‌های راه اندازی سایت با سرمایه کم

ایده های راه اندازی سایت با پول کم

دنیای کسب‌وکار آنلاین، فرصت‌های بی نظیری را پیش روی شما قرار داده است. بدون شک بلاگری یکی از موفق‌ترین روش‌های راه اندازی سایت با سرمایه کم به شمار می‌رود. بلاگرهای موفقی که اسم و رسمی در کرده‌اند، همزمان به موضوعات موردعلاقه‌شان می‌پردازند و درآمدهای کلانی به دست می‌آورند.

استارت بلاگری کار بسیار ساده ای است و روش‌های متعددی برای کسب درآمد از آن وجود دارد. یکی از محبوب ترین روش‌ها برای کسب درآمد از بلاگری، نمایش تبلیغات از طریق سرویس گوگل ادسنس است.

شاید راه اندازی یک بلاگ بیشتر از 30 دقیقه وقت نگیرد اما برای رسیدن به موفقیت، نیازمند تلاش مداوم و ارائه محتوای مفید، سرگرم کننده و جذاب به مخاطبان به صورت منظم خواهد بود.

خوشبختانه ایده‌های بی شماری برای تولید محتوای بلاگری وجود دارد که به شما کمک می‌کند به طور مداوم، مخاطبان را سرگرم نگه دارید. با رشد بلاگتان می‌توانید از استراتژی‌های دیگری برای کسب درآمد از آن استفاده کنید. در مقاله راه‌های کسب درآمد از سایت، ترفندهایی که می‌توانید در سال 2024 از آنها برای پولسازی استفاده کنید را توضیح داده‌ایم.

شاید با خودتان بگویید «تا وقتی اینستاگرام هست، چرا سایت بسازیم؟!» شاید در نگاه اول، استفاده از پلتفرمی که حاضر و آماده، رایگان در اختیار شماست معقول‌تر به نظر برسد اما در طولانی مدت متوجه خواهید شد که اینستاگرام، جلوی شکوفا شدن پتانسیل کامل شما را می‌گیرد. می‌خواهید بدانید چطوری و چرا؟ این مقاله را ببینید.

2. افیلیت مارکتینگ برای کسب درآمد از سایت با سرمایه کم

کسب درآمد آنلاین با سرمایه کم با افیلیت مارکتینگ

بازاریابی وابسته یا افیلیت مارکتینگ (به انگلیسی: Affiliate Marketing) روشی است که در آن با معرفی محصولات یا خدمات دیگران، کمیسیون فروش دریافت می‌کنید. این روش یکی از بهترین راه اندازی سایت با سرمایه کم به شمار می‌رود و پتانسیل جذب درآمد بالایی به همراه دارد.

بازاریابان وابسته معمولا از طریق وبلاگ، وب‌سایت و ایمیل مارکتینگ، به معرفی این محصولات و خدمات برندها می‌پردازند. برای اینکه در این مسیر موفق شوید بایستی استراتژی‌های مختلف بازاریابی آنلاین مانند بهینه‌سازی برای موتورهای جستجو (SEO)، ایمیل مارکتینگ، بازاریابی شبکه‌های اجتماعی و بازاریابی محتوا را بیاموزید. می‌خواهید راه و رسم افیلیت مارکتینگ را بیاموزید؟ این مقاله را ببینید.

برنامه‌های زیادی برای بازاریابی افیلیت وجود دارد که می‌توانید در آن‌ها ثبت‌نام کنید و شروع به معرفی محصولات نمایید. این ترفند برای راه اندازی وبسایت با سرمایه کم هنگامی بیشترین تأثیر را خواهد داشت که سراغ برندهایی مرتبط با حیطه فعالیت خودتان بروید؛ مثلاً اگر در حوزه فشن فعالیت می‌کنید، به تبلیغ محصولات و خدمات نمایندگی‌های تولیدی لباس و مد در کشور بپردازید.

  بهترین ابزارهای هوش مصنوعی طراحی لوگو در سال 2023

3. فروش دوره آموزشی، ایده‌ای برای کسب درآمد آنلاین با سرمایه کم

فروش دوره آنلاین، ایده کسب و کار با سرمایه کم

اگر در زمینه‌ای به‌خصوص مهارت بالایی دارید، چرا آن را به دیگران آموزش ندهید و حرفه‌ای از آن نسازید؟ فروش دوره‌های آنلاین یکی دیگر از روش‌های محبوب برای راه اندازی سایت با سرمایه کم است که روز به روز طرفداران بیشتری پیدا می‌کند.

بسیاری از کاربران ترجیح می‌دهند با شرکت در دوره‌های آنلاین، مهارت‌ها و دانش مورد نیاز خود را به‌سرعت به دست آورند. خوشبختانه ایجاد یک دوره آنلاین با کمک نرم‌افزارهای مدیریت یادگیری (LMS) بسیار آسان‌تر شده است. این پلتفرم‌ها با ابزارهای آسان برای مدیریت کلاس‌ها، دانش‌آموزان، محتوای دوره و موارد دیگر به شما امکان می‌دهند دوره‌های تعاملی ایجاد کنید.

بهترین بخش این ماجرا این است که برای ساختن وب‌سایت دوره آموزشی خود، حتی نیازی به نوشتن یک خط کد هم ندارید! پلتفرم‌های متنوعی برای اشتراک گذاری محتوای ویدیویی، تصویری، صوتی و حتی فایل به صورت کاملاً امن و غیرقابل انتشار برای اشخاص ثالث وجود دارند که حریم خصوصی شما را حفظ می‌کنند و از لو رفتن محتوایتان جلوگیری می‌نمایند.

4. راه اندازی فروشگاه اینترنتی، پرطرفدارترین ایده کسب‌وکار با سرمایه کم

راه اندازی سایت فروشگاهی، ایده برای آنلاین شاپ با سرمایه کم

احتمالاً صحبت از راه اندازی سایت با سرمایه کم که می‌شود، در وهله اول ذهنتان به سمت راه اندازی فروشگاه اینترنتی می‌رود. البته بیراه هم نیست چون خرید و فروش آنلاین، امروزه چنان آسان شده است که هر کسی می‌تواند به راحتی در عرض چند دقیقه، یک فروشگاه آنلاین ایجاد کند و شروع به فروش محصولات نماید.

این محصولات می‌توانند کالاهای فیزیکی (مواردی که نیاز به ارسال دارند) یا دانلودهای دیجیتالی مانند کتاب‌های الکترونیکی، موسیقی، نرم‌افزار و موارد دیگر باشند. قبل از شروع کار، باید خوب تحقیق و ایده پردازی کنید تا مشخص کنید که قصد دارید در چه زمینه‌ای و چطور فعالیت کنید.

نکات مهمی برای کسب درآمد از سایت با سرمایه کم برای فروشگاه اینترنتی وجود دارند که برخی از آنها عبارتند از:

  • جایگاه یابی (نیچ مارکتینگ) با تقاضای بالا و رقابت کم: روی محصولاتی تمرکز کنید که مورد نیاز بازار باشند و در عین حال، رقابت زیادی در آن حوزه وجود نداشته باشد.
  • تمایز در تجارت الکترونیک: به این فکر کنید که چگونه می‌توانید با انجام کارهایی که سایر فروشگاه‌های آنلاین انجام نمی‌دهند، وب‌سایت تجارت الکترونیک خود را متمایز کنید.
  • هزینه‌ها و قیمت‌گذاری: هزینه‌های انتقال محصولات از تولیدکننده به مشتری را در نظر بگیرید. یک مدل قیمت‌گذاری را انتخاب کنید تا محصولات شما بتوانند با سایر رقبا رقابت کرده و ارزش بالایی را به مشتریان شما ارائه دهند. در نهایت، حاشیه سود شما باید به اندازه‌ای معقول باشد که کسب‌وکارتان در دراز مدت بتواند دوام و رشد داشته باشد.

همچنین باید پلتفرمی را برای تجارت الکترونیک‌تان انتخاب کنید. ساده‌ترین راه برای شروع کار، استفاده از ووکامرس (WooCommerce) است. می‎خواهید بدانید راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی چقدر برای شما درآمد دارد؟ این مقاله پاسخگوی سؤال شماست!

5. راه اندازی سایت فروش اشتراک، ایده برای آنلاین شاپ با سرمایه کم

وبسایت‌های عضویت، با فروش اشتراک‌هایی که به محتوای ممتاز و امکانات جامعه آنلاین آن‌ها دسترسی می‌دهد، کسب درآمد می‌کنند. به جای تکیه بر درآمد حاصل از تبلیغات، می‌توانید با راه اندازی سایت با سرمایه کم به کاربران این امکان را بدهید تا با عضویت‌های پولی، مستقیماً از وبسایت شما حمایت کنند.

انواع مختلفی از وبسایت‌های عضویت و فروش اشتراک وجود دارد. به عنوان مثال، برخی از این وبسایت‌ها به کاربران دسترسی انحصاری به محتوای ویژه اعضا ارائه می‌دهند. برخی دیگر نیز به کاربران امکان دسترسی به امکانات جامعه آنلاین مانند انجمن، گروه فیسبوک یا گروه‌های سایر شبکه‌های اجتماعی (به ویژه تلگرام) را می‌دهند.

برای وبسایت عضویت خود نیاز به یافتن یک جایگاه مناسب (نیچ) خواهید داشت. این جایگاه باید به اندازه کافی با ارزش باشد که کاربران حاضر به پرداخت هزینه برای آن باشند.

نرم افزارهای عضویت زیادی وجود دارند که به شما در ساخت آسانِ هر نوع جامعه آنلاینی کمک می‌کنند. می‌توانید مدل‌های مختلف اشتراک را انتخاب کنید، کاربران را مدیریت نمایید، پرداخت‌های آنلاین را دریافت کنید و حرکت‌های بیشتری برای درآمدزایی روی سایتتان پیاده کنید.

6. دراپ شیپینگ، بهترین راه برای شروع کار با وب سایت با سرمایه کم

دراپ شیپینگ، بهترین ایده برای آنلاین شاپ با سرمایه کم

دراپ‌شیپینگ ترکیبی از بازاریابی وابسته و تجارت الکترونیک برای کسب درآمد از سایت با سرمایه کم است. به بیان ساده، شما یک فروشگاه آنلاین ایجاد می‌کنید تا با دریافت پورسانت، محصولات دیگران را به فروش برسانید. با این روش، یک فروشگاه آنلاین را بدون مدیریت موجودی کالا یا حمل و نقل آن اداره خواهید کرد.

  بهترین اجناس برای فروش در اینترنت، این کالاها هستند + بررسی کالاهای با حاشیه سود بالا در فروشگاه اینترنتی

بزرگترین مزیت راه‌اندازی یک استارت‌آپ با مدل دراپ‌شیپینگ، ورود آسان به این حوزه، سرمایه‌گذاری اندک و نیاز به دردسر کم است. با این حال، یکی از معایب این مدل این است که برای فروش محصولات دیگران با حاشیه سود پایین‌تر تلاش زیادی خواهید کرد.

بسیاری از کسب‌وکارهای دراپ‌شیپینگ در نهایت برای تنوع بخشیدن به فعالیت خود و افزایش سود، فروش محصولات خودشان را نیز آغاز می‌کنند. به این ترتیب می‌توانید با راه اندازی سایت با سرمایه کم، با یک تیر دو نشان بزنید و هم محصولات و خدمات شخصی‌تان را عرضه کنید و هم به عنوان حامی، به عرضه و تبلیغ برندهای دیگر بپردازید و در ازایش دستمزد بگیرید.

7. ساخت سایت فریلنسینگ برای راه اندازی سایت پولساز اینترنتی با سرمایه کم

وبسایت‌های فریلنسینگ به شما این امکان را می‌دهند تا با برقراری ارتباط بین کارفرماها و فریلنسرها (متخصصان پیمانکار) درآمد کسب کنید. در این نوع وبسایت‌ها، درآمد شما بر اساس کل قیمت پروژه‌ی ثبت‌شده و به صورت کمیسیون درصدی محاسبه می‌شود. وبسایت‌های محبوب فریلنسینگ مانند Fiverr، کارلنسر، پونیشا، انجام میدم و… سالانه درآمدزایی بالایی دارند.

به طور کلی، شما در این وبسایت‌ها به عنوان واسطه‌ای بین کارفرماها و فریلنسرها عمل می‌کنید. کارفرما برای هر پروژه به شما هزینه پرداخت می‌کند و شما پس از کسر پورسانت خود، با تکمیل شدن پروژه، باقی‌مانده را به فریلنسر پرداخت می‌کنید.

8. راه اندازی سایت با سرمایه کم برای بیزنس طراحی گرافیک

طراحی گرافیک، ایده کسب درآمد از سایت با سرمایه کم

دنیای طراحی گرافیک، صنعتی گسترده با انبوهی از فرصت‌های شغلی و کاری است و می‌تواند فرصتی برای درآمدزایی با راه اندازی سایت با سرمایه کم در اختیارتان قرار بدهد. طراحان گرافیک با خلق تصاویر، لوگوهای تجاری، طراحی وب سایت، صفحات فروش و موارد دیگر امرار معاش می‌کنند.

برای اینکه یک طراح گرافیک شوید، باید یاد بگیرید از ابزارهای طراحی حرفه ای مانند ادوبی ایلوستریتور، فتوشاپ و … استفاده کنید. خوشبختانه آموزشگاه‌های فنی و حرفه ای، دانشکده‌ها و حتی دوره‌های آنلاین فراوانی هستند که می‌توانید نزد آنها آموزش ببینید، مدرک بگیرید و وارد بازار کار شوید.

برای پیشبرد حرفه طراحی گرافیک خود و راه اندازی وبسایت با سرمایه کم، باید یک نمونه کار (پورتفولیو) برای به نمایش گذاشتن آثار و مهارت هایتان تهیه کنید. این پورتفولیو به مشتریان بالقوه نشان می‌دهد که از چه توانایی‌هایی برخوردارید.

9. فود بلاگری و کسب درآمد از سایت با سرمایه کم

فود بلاگری، ایده شروع کار با وب سایت با سرمایه کم

به آشپزی، معرفی غذاها و تیست منوی رستوران‌های مختلف علاقه دارید؟ فود بلاگری می‌تواند یکی از بهترین ایده‌ها برای راه اندازی سایت با سرمایه کم برای شما باشد!

فود بلاگرها از مدل‌های تجاری گوناگونی برای کسب درآمد استفاده می‌کنند؛ مثل استفاده از تبلیغات گوگل ادسنس، بازاریابی وابسته، فروش کتاب‌های آشپزی، بلاگری در اینستاگرام و یوتیوب یا راه‌اندازی یک فروشگاه اینترنتی برای عرضه دستپخت خودشان یا محصولات و خوراکی‌هایی وارداتی که به ندرت در ایران پیدا می‌شوند.

برای موفقیت در این زمینه، داشتن اشتیاق به غذا و آشپزی ضروری خواهد بود. این حوزه بسیار رقابتی است، بنابراین باید راه‌هایی برای منحصر به فرد و جذاب کردن بلاگ آشپزی و غذای خودتان پیدا کنید.

10. تولید و بازاریابی محتوا

اگر دست به قلمتان خوب است، می‌توانید از پس نوشتن متون تبلیغاتی جذاب و رپورتاژهایی که حسابی روی مخاطب تأثیر بگذارند بربیایید، تولید محتوا می‌تواند یکی از بهترین آپشن‌های شما برای راه اندازی سایت با سرمایه کم باشد!

بازاریابی محتوا (به انگلیسی: Content Marketing) با تولید محتوای مفید و جذاب به کسب‌وکارها در تبلیغ محصولات و خدماتشان کمک می‌کند. همه بیزنس‌ها برای جذب مشتری به محتوا نیاز دارند و تقاضا برای بازاریابان محتوایی که روز به روز اهمیت بیشتری پیدا می‌کند، رو به افزایش است.

بازاریابان محتوا در نوشتن متن توانمند هستند، اما فعالیتشان به بلاگری ختم نمی‌شود. تولیدکنندگان حرفه‌ای محتوا در استفاده از کپی‌رایتینگ برای تبدیل کاربران به مشتریان بالقوه و یافتن ایده‌های محتوایی که بازدیدکننده بیشتری به همراه بیاورد، تخصص دارند. اگر دستی هم در طراحی گرافیک داشته باشید و بتوانید اینفوگرافی‌های زیبا، چارت‌های گویا و دیزاین‌های جذاب برای محتوا پیاده کنید، شانس بیشتری برای جذب مشتری خواهید داشت.

11. ساخت پادکست

ساخت پادکست، ایده راه اندازی سایت پولساز اینترنتی با سرمایه کم

پادکست مجموعه‌ای دنباله‌دار از فایل‌های صوتی است که کاربران می‌توانند در آن عضو شوند، آن‌ها را دانلود کنند و به آن‌ها گوش دهند. پادکست‌ها راهی عالی برای ایجاد یک کسب‌وکار آنلاین موفق با فرصت‌های فراوان برای رشد هستند. طبق آمار Statista، در سال 2023 حداقل 79% مردم دنیا درباره پادکست چیزهایی می‌دانند و 39 درصد آنها در طی یک بازه سه ماهه، حداقل یک اپیزود پادکست گوش داده‌اند.

کسب درآمد از طریق پادکست با تبلیغات، اسپانسرینگ، مشارکت با برندهای دیگر و بازاریابی وابسته انجام می‌شود. برای راه اندازی سایت با سرمایه کم برای برنامه پادکستی موفق، باید موضوعی جالب و جذاب پیدا کنید که شما را منحصربه‌فرد و خاص کند. همچنین برای شروع به کار به یک میکروفون قدرتمند، تجهیزات مناسب ضبط صدا و ابزارهای مناسب ادیت فایل صوتی نیاز خواهید داشت.

  آموزش تصویری نحوه دریافت درگاه پرداخت ایران کیش

12. بیزنس ادیت ویدیو

اگر به ساخت و ویرایش ویدیو علاقه دارید اما نمی‌خواهید کانال یوتیوبی راه بیندازید، همچنان می‌توانید با راه اندازی سایت با سرمایه کم، از مهارت‌هایتان برای کمک به کسب‌وکارهای دیگر استفاده کنید. با توجه به محبوبیت بالای ویدیوهای یوتیوبی و فیسبوکی، کسب‌وکارهای سراسر جهان به متخصصان ادیت ویدیو نیاز دارند.

می‌توانید با جستجو در وب‌سایت‌های فریلنسری به دنبال پروژه بگردید. در ابتدا با مشتریان مختلفی کار خواهید کرد، اما پس از مدت کوتاهی، چند مشتری ثابت پیدا می‎‌کنید که کار آن‌ها به‌اندازه‌ی کافی وقتتان را پر کند. بعد می‌توانید کسب‌وکارتان را گسترش دهید، یک وبسایت بسازید، آژانس خدمات ادیت ویدیویی راه‌اندازی کنید یا فریلنسرهای دیگری را برای کمک استخدام کنید.

13. ارائه خدمات ادمینی شبکه‌های اجتماعی

مدیریت و رشد مؤثر حساب‌های کاربری در شبکه‌های اجتماعی مهارتی ارزشمند است. اگر در این زمینه تبحر دارید، می‌توانید با راه اندازی سایت با سرمایه کم، به عنوان ادمین شبکه‌های اجتماعی اسم و رسم به دست بیاورید و در سمت مدیر سوشال مدیای خصوصی یا مشاور برند فعالیت کنید.

در این مسیر، مسئولیت شما حفظ حضور آنلاین شرکت، توسعه استراتژی بازاریابی اجتماعی، مدیریت کمپین‌ها و کارهایی مانند ایمیل مارکتینگ خواهد بود. با توجه به پیش‌بینی رشد ۱۰ درصدی مشاغل مرتبط با شبکه‌های اجتماعی تا سال ۲۰۳۱، این یک ایده کسب‌وکار آنلاین با جای پای قرص و تقاضای فراوان است و راه‌اندازی آن نیازمند سرمایه‌ی اولیه‌ی چندان زیادی نیست.

برای شروع، روی افزایش فالوورهای خودتان در پیج‌های اینستاگرام، کانال تلگرام، صفحه لینکدین و… کار کنید. این کار به عنوان یک «اثبات اجتماعی» عمل می‌کند و به جذب مشتری برای شما کمک خواهد کرد. در گام بعدی، راه‌اندازی یک وب‌سایت تجاری و یک سیستم پردازش پرداخت ضروری است. با کسب تجربه می‌توانید خدمات خود را گسترش بدهید و جنبه‌های متنوع‌تری از شبکه‌های اجتماعی را نیز کاور کنید؛ مانند افزایش فالوور، برقراری ارتباط مؤثر، یا مدیریت اسپانسری برندها.

راه اندازی وبسایت با سرمایه کم در 6 مرحله

راه اندازی وبسایت با سرمایه کم

ایده‌تان برای راه اندازی سایت با سرمایه کم را انتخاب کردید؟ حالا باید روی آن کار کنید، شاخ و برگش بدهید، تصمیم بگیرید که می‌خواهید از کجا شروع کنید و به کجا برسید تا ایده‌تان تبدیل به واقعیت شود. اصولاً برای کسب درآمد از سایت با سرمایه کم، مراحل زیر را در پیش رو خواهید داشت.

1. ارزش یابی ایده

شاید این حرف کمی تلخ به نظر برسد، اما واقعیت دارد: صرف اینکه فکر می‌کنید ایده‌‌تان برای راه اندازی سایت با سرمایه کم فوق‌العاده‌ است، به این معنی نیست که بازار حتماً خواهان آن باشد.

پیش از اینکه زمان و انرژی خود را صرف راه‌اندازی کسب‌وکار جدیدتان کنید، تحقیق کنید و ببینید این ایده تا چه حد عملی است و آیا خریداران بالقوه‌ای برای خدمات و محصولات موردنظر شما وجود دارند یا نه؟ آیا رقبای قدری در این حوزه هستند که احتمال موفقیت شما در برابرشان خیلی کم باشد؟

پس از انجام تحقیقات بازاری، برای شفاف‌سازی ایده‌هایتان یک طرح تجاری (بیزینس پلن) بنویسید. داشتن یک بیزینس پلن به شما کمک می‌کند در طول فراز و نشیب‌های راه‌اندازی کسب‌وکار جدید، سازمان‌یافته و متمرکز باقی بمانید.

2. توسعه محصولات یا خدمات

بعد از تهیه طرح تجاری به نتیجه رسیدید که تلاش برای راه اندازی سایت با سرمایه کم و فروش محصول یا خدمات موردنظرتان ارزشش را دارد؟ به سلامتی. حالا وقتش است که ایده‌تان را به واقعیت تبدیل کنید. چه بخواهید محصولی بفروشید و چه خدماتی ارائه بدهید، لازمه اش این است که انبارتان را پر کنید، نمونه کار ارائه بدهید و مطمئن شوید که مهارت‌های لازم برای ارائه و بازاریابی را دارید.

اگر مسیر دراپ شیپینگ را انتخاب می‌کنید، محصول از قبل تولید شده و آماده فروش است. فقط کافیست محصولاتی را انتخاب کنید که به آنها علاقه دارید یا بازاری داغ برایشان شناسایی کرده‌اید.

3. انجام آماده سازی مالی برای بیزنس

«چطور یک حساب بانکی برای کسب‌وکارم باز کنم؟» این سوالی است که بعد از راه اندازی سایت با سرمایه کم، برای بسیاری از کارآفرینان تازه‌کار پیش می‌آید. بعد از ثبت رسمی کسب‌وکارتان در اداره مربوطه، باید دارای شماره‌های شناسایی مالیاتی، مجوز کسب‌وکار و سایر اطلاعات مورد نیاز برای افتتاح حساب بانکی، دریافت اینماد و درگاه پرداخت الکترونیک باشید.

با رشد کسب‌وکارتان ممکن است برای فعالیت‌های آینده (چه راه‌اندازی محصول جدید باشد و چه هزینه‌های بازاریابی و تبلیغات) به تأمین مالی نیاز پیدا کنید. داشتن حساب‌های بانکی مجزا برای کسب‌وکار، مدیریت سرمایه را برای شما آسان‌تر می‌کند و پیگیری درآمد و مخارج‌تان را تسهیل می‌بخشد.

  مشاوره برندینگ در رشت: اهمیت، نقش و وظایف مشاوره برند

وجود حساب بانکی، به خصوص زمانی که صحبت از آماده‌سازی اظهارنامه مالیاتی می‌شود، بسیار کارآمد است چون تمامی تراکنش‌های مرتبط با کسب‌وکارتان را در یک جا جمع‌آوری می‌کند. با پیچیده‌تر شدن امور مالی کسب‌وکارتان، استخدام یک حسابدار حرفه‌ای یا متخصص مالیاتی می‌تواند گزینه مناسبی باشد.

4. شناسایی فروشندگان و تأمین کنندگان

کسب‌وکارهای آنلاین مبتنی بر محصول، ممکن است به روابط تجاری زیادی نیاز داشته باشند؛ مثلاً وجود یک تولید کننده، تأمین کننده، دراپ‌شیپر یا هماهنگ کننده لجستیک شخص ثالث، برای به جریان افتادن و بقای بیزنس شما واجب است. هنگام شناسایی اینکه می‌خواهید با کدام شراکت پیش بروید، بهتر است بعد از راه اندازی سایت با سرمایه کم، گزینه‌های خود را بررسی کنید و مقایسه نمایید تا مطمئن شوید بهترین راه حل را برای رفع نیازهای انبارداری و ارسال انتخاب کرده‌اید.

سایر ایده‌های تجاری آنلاین ممکن است نیاز به روابط یا پیمانکاران متفاوتی داشته باشند. مثلاً اگر در حال نوشتن کتابی هستید، ممکن است بخواهید یک ویراستار حرفه ای و طراح جلد کتاب استخدام کنید.

5. راه اندازی وبسایت

اینجاست که باید به فکر عملی کردن برنامه راه اندازی سایت با سرمایه کم باشید! برای اینکه بتوانید از طریق اینترنت درآمدزایی کنید، وبسایت شما باید سئو شده، قابلیت پردازش و دریافت وجه داشته و رابط کاربری استانداردی داشته باشد تا جامعه مخاطبانتان به خوبی شکل بگیرد و شانس جذب مشتری را داشته باشید.

قدم اول، انتخاب یک نام تجاری مناسب برای کسب‌وکارتان است. اگر در این زمینه مشکل دارید، می‌توانید از ابزارهای آنلاین یا متخصصان دیجیتال مارکتینگ کمک بگیرید. به خاطر داشته باشید که این نام برای ساخت وبسایت شما ضروری است. نامی مناسب انتخاب کنید که گویای داستان و ماهیت برندتان باشد، به خوبی در خاطر مخاطبان بماند و سئو کردن آن نیز آسان باشد.

در مرحله بعد، باید یک نام دامنه انتخاب کرده و از در دسترس بودنش مطمئن شوید. اگر اولین بارتان است که سراغ طراحی وبسایت می‌روید و نگران هستید که از پسش برنیایید، حتماً با یک تیم دیجیتال مارکتینگ حرفه‌ای و کاربلد همکاری کنید تا مطمئن شوید در ازای زمان و هزینه‌ای که برای ساخت وبسایت صرف می‌کنید، نتیجه‎‌ای مطلوب می‌گیرید.

6. بازاریابی برای بیزنس

برای یک صاحب کسب‌وکار کوچک، به دست آوردن اولین مشتری و کسب درآمد، یک دستاورد فوق العاده محسوب می‌شود. بعد از راه اندازی سایت با سرمایه کم، باید بیزنس‌تان را به دیگران معرفی کنید و تبلیغات حرفه‌ای انجام بدهید. اما پیدا کردن مشتریان جدید و ایجاد تبلیغات قانع کننده، زمان و انرژی زیادی می‌طلبد.

کانال‌های زیادی برای انتخاب وجود دارد؛ از بازاریابی ایمیلی، پیامکی، ساخت بنرهای تبلیغاتی در سایت‌ها و کانال‌های پربازدید گرفته تا ویزیتوری مستقیم و ارتباط با جامعه مشتریان بالقوه. تشخیص بهترین راه برای رشد کسب‌وکار آنلاینتان دشوار خواهد بود. خیلی راحت ممکن است در دام تاکتیک‌های نادرست بیفتید و زمان و سرمایه خود را در جاهای اشتباه سرمایه گذاری کنید.

چطور با سرمایه کم، بهترین وبسایت را راه اندازی کنیم؟

راه اندازی سایت با سرمایه کم با نجوانت

با تمام ایده‌هایی که برای راه اندازی سایت با سرمایه کم مطرح کردیم، احتمالاً در این لحظه همزمان دارید به ده ایده متفاوت برای خلق یک کسب‌وکار فوق العاده با پتانسیل پولسازی بالا فکر می‌کنید. رسانه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام و یوتیوب می‌توانند نقطه‌ی شروع خوبی باشند، اما چیزی که برای داشتن یک کسب‌وکار آنلاین واقعاً موفق با پرستیژ درجه یک و برندی قدرتمند نیاز دارید، یک وبسایت شیک و استاندارد با تجربه کاربری عالیست.

اینطور بگوییم: سایت شما، جایی است که برند شما سلطنت خواهد کرد! با راه اندازی وبسایت با سرمایه کم، محصولات یا خدمات‌تان را به زیباترین شکل برای تمام افراد در سراسر ایران به نمایش می‌گذارید، داستان خود را روایت می‌کنید و از همه مهم‌تر، بازدیدکنندگان وبسایت را به مشتریان وفادار تبدیل می‌کنید. اما این داستان شیرین به همین سادگی به واقعیت تبدیل نمی‌شود و شرایط متعددی می‌طلبد. برخی از آنها عبارتند از:

  • طراحی کاربرپسند: وبسایتی با کاربری آسان، پیمایش را برای بازدیدکنندگان به امری ساده تبدیل می‌کند. نباید احساس کنند در حال عبور از یک هزارتو هستند. به علاوه باید بتوانند به سادگی هرچیزی که دنبالش هستند را در سایت‌تان جستجو کنند و به نتیجه برسند.
  • محتوای جذاب: محتوای باکیفیت که اطلاع‌رسانی می‌کند، آموزش می‌دهد و مخاطب را درگیر می‌کند، اعتماد و علاقه کاربران را جلب خواهد کرد. توضیحات کامل و واضح برای محصولات و خدمات و تبلیغات خلاقانه‌ای که کاربر نتواند به سادگی از آنها عبور کند، روح و جان وبسایت شما خواهند بود.
  • دعوت به عمل: وبسایت باید با زبان بی‎‌زبانی به مخاطبان شما بگوید که می‌خواهید چه کاری انجام بدهند. چه ثبت نام و خرید اشتراک باشد، چه ثبت و پرداخت برای سبد خرید، چه برقراری تماس با شما یا هرچیز دیگر.
  روش دریافت اینماد (Enamad) در 10 گام

کیفیت و ساخت یک وبسایت صرفا به جنبه زیبایی ختم نمی‌شود، بلکه پایه روانشناسی قدرتمندی در آن نهفته است. طراحی اصولی یک وبسایت، رفتار کاربران را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد و آنها را به سمت اقداماتی که شما مدنظر دارید هدایت می‌کند. تفاوت یک حراج خانگی شلوغ و به هم ریخته با یک بوتیک شیک و مرتب را درنظر بگیرید! همین قدرت در یک وبسایت حرفه‌ای هم نهفته است.

اما ساخت وبسایتی که به درستی اوج بگیرد، نیازمند تخصص خواهد بود. یک خلبان بدون آموزش مناسب سراغ هدایت هواپیما نمی‌رود؛ ایجاد یک وبسایت نتیجه‌بخش و پولساز هم به تیمی باتجربه نیاز دارد. اینجاست که آژانس دیجیتال مارکتینگ نجوانت به عنوان راه‌حل جامع برای ارتقای کسب‌وکار آنلاینتان وارد بازی می‌شود!

چرا نجوانت را انتخاب کنیم؟

پاسخ این است: ما تیمی از متخصصان باتجربه، جوان و پرشور در حوزه‌ی دیجیتال مارکتینگ هستیم که درک عمیقی از ارتباط متقابل بین وبسایت‌ها و رفتار کاربران داریم. کارشناسان کاربلد ما با تکیه بر سابقه‌ای بیش از 10 سال، مجموعه‌ای کامل از خدمات را ارائه می‌دهند که وبسایت شما را به یک ماشین جذب مشتری تبدیل می‌کند. نمونه‌های زیر تنها بخشی از سرویس‌های ما در زمینه راه اندازی سایت با سرمایه کم برای شما هستند:

  • طراحی وبسایت: طراحان سایت ما با تسلط بر زبان‎‌های برنامه نویسی مختلف، سیستم مدیریت محتوای وردپرس و طراحی و مودیفای قالب‌های زیبا، وبسایت‌هایی کاربرپسند طراحی می‌کنند که نه تنها ظاهری چشم‌نواز دارند، بلکه بازدیدکنندگان را به صورت استراتژیک به سمت خرید سوق می‌دهند.
  • تولید محتوا: ما به قدرت کلمات واقفیم. نویسندگان ماهر ما محتواهایی جذاب و آموزنده خلق می‌کنند که در نهایت بازدیدکنندگان را به هواداران وفادار برند شما تبدیل می‌کند.
  • بهینه‌سازی برای موتورهای جستجو (سئو): سایت خوشگل و پرمحتوای شما، باید دیده شود تا به درآمدزایی برسد! ما اطمینان حاصل می‌کنیم که وبسایت شما در نتایج بالای جستجوی گوگل قرار بگیرد و به طور مداوم، مشتریان بالقوه‌ای را جذب کند که به دنبال محصولات یا خدمات شما باشند.
  • مدیریت شبکه‌های اجتماعی: ما قدرت شبکه‌های اجتماعی را فراموش نمی‌کنیم! تیم ما با مدیریت حساب‌های کاربری شما در شبکه‌های اجتماعی، برندتان را در ذهن‌ها ماندگار نگه می‌دارد و ترافیک بیشتری به وبسایت شما هدایت می‌کند.

شاید وسوسه شوید برای راه اندازی سایت فروشگاهی با سرمایه کم سراغ تیم‌های ناشناخته و کم تجربه‎‌ای بروید که خدماتشان را با قیمت پایین ارائه می‌دهند، اما به یاد داشته باشید هیچ ارزانی بی دلیل نیست. اعتماد به گروه‌های کم تجربه، می‌تواند به قیمت هدر رفتن زمان و منابع مالی شما شود.

اما مشک آن است که خود ببوید، نه آنکه عطار بگوید! کافیست نگاهی به پورتفولیوی نجوانت بیندازید تا متوجه سوابق تیم ما و نمونه کارهایی که حالا بر سکوی موفقیت می‌درخشند، شوید. شما هم می‌توانید یکی از این بیزنس‌های موفق باشید! کافیست به ما اعتماد کنید تا رویای شما را به واقعیت تبدیل کنیم. ما با تدوین استراتژی‌هایی مختص و منحصربفرد برای ایده‌های شما، بهترین برنامه را پیشنهاد خواهیم داد تا در بهینه‌ترین زمان و با معقول‌ترین هزینه ممکن، به درآمدزایی برسید و از پتانسیل‌های فضای دیجیتال برای پولسازی بهره ببرید.

جمع بندی

اگر به فکر راه اندازی سایت با سرمایه کم هستید و می‌خواهید درآمدی از فضای صفر و یک داشته باشید، وقت آن رسیده که دست به کار شوید و در اوقات فراغت‌تان ایده‌های نوپا و هیجان‌انگیز برای استارت‌آپ اینترنتی‌تان را پیاده‌سازی کنید! لزومی ندارد یکباره و با تمام قوا وارد عمل شوید. با یک کسب‌وکار کوچک و پاره‌وقت شروع کنید و به مرور آن را گسترش دهید. حتی می‌توانید در همان مقیاس کوچک باقی بمانید و به کسب درآمد از سایت با سرمایه کم ادامه بدهید.

زیبایی راه اندازی و کسب درآمد از وب سایت با سرمایه کم دراین است که می‌توانید مسیر موردعلاقه‌ی خود را انتخاب کنید. پلتفرم شیک و تمیزی در اختیار داشته باشید و از سراسر ایران مشتری جذب کنید. آژانس دیجیتال مارکتینگ نجوانت درست مانند شما، مشتاق و خواهان نظاره موفقیت شماست! متخصصان ما در بخش‌های طراحی سایت، بهینه سازی برای موتورهای جستجو (SEO) و تولید محتوای درجه یک و تبلیغات حرفه‌ای و خلاقانه، آماده همکاری با شما هستند. کافیست با ما تماس بگیرید و ایده‌هایی که در ذهن دارید را مطرح کنید تا هم پلن کسب‌وکار شما را بچینیم، دورنمای ایده‎‌تان را به تصویر بکشیم و در نهایت، استارت بیزنس شما در دنیای آنلاین را بزنیم!

سؤالات متداول

مطالب مرتبط
افزایش درآمد دفتر بیمه

بهترین روش‌های افزایش درآمد دفتر بیمه + درآمد نمایندگی بیمه چقدر است؟

نمایندگی بیمه یکی از شغل‌هایی بوده که جدیدا بسیاری را به خود جذب کرده است. شغلی که می‌تواند درآمد خوبی […]

11 دقیقه مطالعه مشاهده
درگاه پرداخت ملت

درگاه پرداخت ملت: راهنمای گام به گام دریافت درگاه بانک ملت در سال 1403

در دنیای مدرن، همه امور به سمت دیجیتالی شدن پیش می‌روند. یکی از اولین فعالیت‌هایی که وارد دنیای صفر و […]

9 دقیقه مطالعه مشاهده

راهنمای جذب مشتری برای کلینیک دامپزشکی

بیایید سر خود را از برف بیرون بیاوریم. در چند‌سال اخیر کلینیک‌های دامپزشکی به طرز خطرناکی با رکود تعداد مشتریان […]

15 دقیقه مطالعه مشاهده