نجوانت

الگوریتم رنک برین (RankBrain) چیست؟ پارامترهای الگوریتم رنک برین چه هستند؟

گوگل از یک سیستم هوش مصنوعی یادگیری ماشینی به نام رنک برین (RankBrain) برای کمک به مرتب سازی نتایج جستجو استفاده می‌کند. اگر قصد دارید بدانید این سیستم چگونه کار می‌کند و چطور با سیستم رتبه بندی کلی گوگل مطابقت می‌دهد، با ما همراه باشید تا پاسخ سوالات را بیابید!

رنک برین (RankBrain): الگوریتم یادگیری ماشینی که SEO را تغییر می‌دهد!

هدف اصلی گوگل، ارائه مرتبط ترین نتایج جستجو به کاربرانش است. وقتی کاربران سوال خاصی را تایپ می‌کنند، گوگل آن را درک می‌کند و نتایج مرتبط با سوال را ارائه می‌دهد. مهم این است که کدام سایت‌ها ابتدا معرفی می‌شوند، و کدام بخش‌ها دارای محتوای مرتبط هستند.

الگوریتم رنک برین (RankBrain) چیست؟ پارامترهای الگوریتم رنک برین چه هستند؟

در سال 2015، این الگوریتم داخل الگوریتم اصلی پیاده‌سازی شد. در ابتدا فقط برای 15 درصد درخواست‌هایی که قبلاً دیده نشده بودند، کاربرد داشت. هنگامی که گوگل به آن اطمینان بیشتری پیدا کرد، آن را به بخشی از هر جستجو تبدیل ساخت.

Google RankBrain یا گوگل رنک برین، یک سیستم هوش مصنوعی (AI) است که برای مقابله با سوالات مبهم و درک بهتر اهداف کاربر، طراحی شده است. به عبارت ساده، رنک برین تجربه جستجو را برای کاربران با درک آنچه آنها به دنبال آن هستند بهینه می‌کند و نتایجی را به آنها ارائه می‌دهد که با هدف پرس و جو آنها مطابقت دارد، نه اینکه صرفاً مطابق با کلمات یا عبارات کلیدی باشد.

برای درک بهتر نحوه کار رنک برین، ابتدا بایستی درک کلی از چیستی یادگیری ماشینی و هوش مصنوعی یا AI داشته باشیم.

یادگیری ماشینی چیست؟

یادگیری ماشینی، به این معناست که کامپیوتر به جای اینکه توسط انسان‌ها آموزش داده شود یا برنامه ریزی دقیقی را دنبال کند، خودش به خودش یاد می‌دهد که چگونه باید کاری را انجام داد. یادگیری ماشین، اساساً حاکی از توانایی یک ماشین برای یادگیری می‌باشد؛ یعنی یادگیری مستقل بر اساس دیتای دریافتی.

اگر در حال حاضر از یک فیلتر ایمیل ناخواسته در اینباکس خود استفاده می‌کنید یا در فید یوتیوب شما توصیه های ویدیوی مختلف ظاهر می‌شوند، باید بدانید که اینها نمونه‌هایی از یادگیری ماشینی هستند.

ترکیب هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی همان چیزی است که رنک برین را به بخشی موثر از الگوریتم گوگل تبدیل می‌کند.

مثلاً اگر بخواهیم جمله «فیلم ترسناک هتل با هزارتو و بازی جک نیکلسون» را سرچ کنیم، نتایج برای فیلم The Shining به ما نمایش داده خواهند شد.

RankBrain می‌تواند صفحاتی که دقیقاً همان عبارت را دربر نداشته باشند اما موضوعشان مرتبط باشد، تشخیص دهد. به این ترتیب، خواهد توانست ارتباط موضعی را ارزیابی کند و نتایج مورد نظر کاربر را ارائه دهد.

هوش مصنوعی چیست؟

هوش مصنوعی واقعی، فقط در رمان‌های علمی تخیلی وجود دارد! در عمل، هوش مصنوعی برای اشاره به سیستم‌های کامپیوتری به کار می روند که برای یادگیری و ایجاد ارتباط طراحی شده اند.

بر اساس تعریف هوش مصنوعی یا به اختصار AI، کامپیوتر می‌تواند به اندازه یک انسان باهوش باشد. به این معنا که دانش را هم از طریق آموزش و هم بر اساس دیتایی که می‌داند و ارتباطات جدیدی که ایجاد می کند، به دست می‌آورد.

هوش مصنوعی به رایانه‌ها کمک می‌کند وقتی وظایفی مانند تصمیم‌گیری، ترجمه زبان و ادراک بصری به آنها محول می‌شود، درک کنند و مانند یک انسان عمل کنند.

  یادگیری ماشینی چیست و چه کاربردی دارد؟

گوگل اعلام کرده است که از عامل دیگری به نام تطابق عصبی استفاده می‌کند که یک سیستم مبتنی بر هوش مصنوعی است وبه درک چگونگی ارتباط کلمات با مفاهیم کمک می‌کند. اگرچه RankBrain و تطبیق عصبی ممکن است متفاوت باشند، اما در راستای همدیگر کار می‌کنند تا بهترین نتایج را برای یک عبارت جستجو به ارمغان بیاورند.

 

درک و بهینه سازی رنک برین

فناوری RankBrain گوگل، روش جستجوی وب را متحول می‌کند. رنک برینبا استفاده از یادگیری ماشینی برای تفسیر هدف جستجوگر، به گوگل کمک می‌کند نتایج بهتر و دقیق تری را به کاربر ارائه دهد.

RankBrain برای درک پرسش‌های جستجوی پیچیده و مبهم، پرسش‌ها را تجزیه و تحلیل می‌کند و می‌کوشد تا آنچه را که کاربر می‌خواهد، کشف کند. سپس دیتایی از جمله مکان کاربر، روند جستجوی فعلی و داده‌های قبلی او را بررسی می‌کند تا مشخص شود کدام نتایج در SERP‌ها نمایش داده می‌شود.

الگوریتم رنک برین (RankBrain)

الگوریتم RankBrain با تجزیه و تحلیل الگوها در رفتار کاربران، عمل می‌کند. یکی از جنبه‌های کلیدی به روز رسانی رنک برین این است که فقط بر روی کلمات کلیدی تمرکز نمی‌کند. این الگوریتم هدف جستجو، مکان، روندهای فعلی و تاریخچه جستجوی کاربر را تعیین می‌کند تا مرتبط ترین نتایج را ارائه دهد. چندین عامل تضمین می‌کنند که نتایجی که Google برای درخواست کاربر توسط یک کاربر منحصر به فرد ایجاد می‌کند، متمایز، مرتبط و مفید برای آن کاربر خاص باشند.

به عنوان مثال، اگر کاربری عبارت «مکان برگزاری المپیک» را سرچ کند، RankBrain می‌تواند متغیرهای مختلفی مانند کیفیت محتوا، تعداد لینک‌هایی که یک قطعه از محتوا به دست آورده، مکان کاربر و میزان تازگی محتوا را در نظر بگیرد تا نتایج دقیق‌تری ارائه دهد. در نتیجه، گوگل می‌تواند تشخیص دهد که اکثر افرادی که «مکان برگزاری المپیک» را جستجو می‌کنند، مکان المپیک آینده را درنظر داشته اند.

RankBrain می‌تواند به گوگل کمک کند تا نتایجی را که بیشتر با نیازهای کاربر مطابقت دارد ارائه دهد. مثلاً اگر کاربر در زمان بازی‌های المپیک در شهر محل برگزاری آنها باشد، رنک برین ممکن است به جای مکان بازی‌های آینده، مسیرهای رانندگی را به پاویون ارائه دهد.

از زمانی که گوگل الگوریتم اصلی RankBrain را پیاده سازی کرد، به روز رسانی‌های مختلفی در این الگوریتم وجود داشته است که آن را هوشمندتر و دقیق تر کرده است. الگوریتم رنک برین هنوز در دست بهسازی می‌باشد، اما چیزی که برای الگوریتم جستجوی گوگل اهمیت دارد این است که عملکرد رنک برین با هدف تفسیر صحیح نیت کاربر شکل بگیرد. برای مشاهده عملکرد RankBrain، می‌توانید چک کنید که هر چند وقت یک بار، نتایجی مطابق با درخواست‌های خود از گوگل دریافت می کنید.

نحوه عملکرد رنک برین گوگل (Google Rankbrain)

اکنون که درک اساسی از چیستی رنک برین و آنچه انجام می‌دهد داریم، بیایید نگاهی دقیق تر به نحوه عملکرد آن بیندازیم.

RankBrain یک الگوریتم یادگیری ماشینی است که از هوش مصنوعی (AI) برای یادگیری از داده‌ها استفاده می‌کند. این کار را با استفاده از فرآیندی به نام “آموزش” انجام می‌دهد.

RankBrain دائماً در حال یادگیری و سازگاری با تغییرات در روش جستجوی افراد است. یعنی نتایجی که برای یک جستجوی خاص نشان می‌دهد، ممکن است با نتایج امروز با دیروز یا هفته گذشته متفاوت باشد.

اساس عملکرد الگوریتم رنک برین (RankBrain)

رنک برین دو کارکرد اصلی دارد:

  انکر تکست چیست و چطور متن لینک ها را بهینه سازی کنیم؟

1. تفسیر سوالات مورد جستجو

RankBrain می‌تواند مترادف‌ها و عبارات مرتبط را درک کند. به عنوان مثال، اگر فردی عبارت “chrome” جستجو کند، RankBrain نتایج “google chrome”، “Chromebook” و “chrome cast” را نیز نشان می‌دهد. بنابراین، حتی اگر کاربران موضوع پرس و جوی جستجوی خود را دقیقاً مشخص نکرده نباشند، گوگل به طور اتوماتیک سوالات را تفسیر می‌کند و مرتبط ترین نتایج را نشان می‌دهد.

RankBrain می‌تواند پرس و جوهای پیچیده را نیز حل کند. برای مثال، اگر شخصی «بهترین لپ‌تاپ‌ها برای دانش‌آموزان» را جستجو کند، RankBrain متوجه می‌شود که به دنبال فهرستی از بهترین لپ‌تاپ‌ها برای دانش‌آموزان است. سپس نتایج را بر اساس مرتبط ترین و مفیدترین وب سایت‌ها برای آن سوال، رتبه بندی می‌کند. آپدیت RankBrain به نحوه تفسیر سوالات جستجو شده بستگی دارد و با اندازه‌گیری نحوه تعامل افراد با نتایج، به بهبود تجربه کاربری و ارائه پاسخ مرتبط کمک می‌کند.

2. اندازه گیری رضایت کاربر

RankBrain، نحوه تعامل افراد با نتایج جستجو را بررسی می‌کند. مثلاً مدت زمانی که افراد در یک صفحه می‌مانند، روی یک نتیجه کلیک می‌کنند یا خیر، و هر چند وقت یک‌بار برای جستجوی دوباره همان مورد به گوگل بازمی‌گردند، از جمله پارامترهایی هستند که رنک برین به آنها می پردازد.

RankBrain تمام این دیتا را هنگام رتبه بندی نتایج برای یک سوال خاص، دریافت می‌کند. سپس از این دیتا استفاده می‌کند تا مشخص کند کدام نتایج جستجو برای افراد ارزشمندتر و مرتبط هستند.

برخی از عواملی که RankBrain در نظر می‌گیرد شامل موارد زیر می‌شود:

• عنوان صفحه وب؛

• توضیحات متا در صفحه وب؛

• -تعداد پیوندهای صفحه وب؛

• ارتباط محتوای موجود در صفحه وب؛

• میزان اعتبار وب سایت؛

• مکان وب سایت.

RankBrain چه پارامترهایی را در نظر می‌گیرد؟

به گفته گوگل، امروزه رنک برین سومین فاکتور مهم در رتبه بندی در موتور جستجو محسوب می شود. برای اطمینان از اینکه کاربران بهترین پاسخ‌ها را برای جست‌وجوهای خود دریافت می‌کنند، Google هنگام تصمیم‌گیری اینکه کدام نتایج جستجو در بالای صفحه نتایج موتور جستجو (SERP) نمایش داده شوند، طیف وسیعی از سیگنال‌ها را در نظر می‌گیرد.

RankBrain به تاریخچه جستجوی کاربران توجه می‌کند و کلمات آنها را تفسیر می‌کند تا هدف پرس و جو را بهتر درک کند. سپس از یافته‌های خود برای تعیین اینکه کدام صفحات وب باید در نتایج جستجو ظاهر شوند، استفاده می‌کند و آن‌هایی را که به بهترین شکل با درخواست کاربر مطابقت دارند، اولویت‌بندی می‌کند. این پارامترها شامل مواردی مانند ارتباط محتوا، محبوبیت صفحه وب، ترافیک به صفحه وب و نحوه تعامل کاربران با آن می شوند.

علاوه بر این سیگنال‌های استاندارد، RankBrain سیگنال‌های پیچیده‌تری مانند درک زبان طبیعی، رفتار کاربر و رضایت کاربر را نیز بررسی می‌کند تا تعیین کند کدام صفحات وب برای درخواست کاربر مرتبط‌تر هستند. به عنوان مثال، RankBrain ممکن است مکان کاربر، کلمات مورد استفاده در جستجوی جستجو و زمان روز را در نظر بگیرد. این تضمین می‌کند که کاربران دقیق ترین و مرتبط ترین نتایج پرس و جو را دریافت می‌کنند.

  تگ Canonical چیست؟ | اهمیت و کاربرد تگ کنونیکال در سئو

گوگل سیگنال‌های دیگری مانند صفحه آرایی، سرعت بارگذاری، بهینه سازی موبایل، بک لینک و … را نیز در نظر می‌گیرد که RankBrain با در نظر گرفتن تمامی این سیگنال‌ها می‌تواند بهترین نتایج جستجو را در اختیار کاربران قرار دهد.

این الگوریتم به امکاناتی جهت یادگیری از سوالات جستجوهای گذشته و رفتار کاربر، مجهز شده است. بنابراین، دریافت چنین دیتایی به رنک برین اجازه می‌دهد تا سوالات مبهم را بهتر درک کند و نتایج جستجوی دقیق تری ارائه دهد. الگوریتم عوامل مختلفی را در نظر می‌گیرد تا مشخص کند کدام نتایج را نشان می‌دهد.

صفحاتی که در صفحات نتایج موتورهای جستجو (SERP) رتبه بالاتری دارند، معمولاً بیشترین ارتباط را با پرس و جوی جستجوی کاربر دارند و تجربه کاربری عالی ارائه می‌دهند. فاکتورهای رتبه بندی بسته به الگوریتم موتور جستجوی مورد استفاده خاص می‌تواند متفاوت باشد، اما معمولاً شامل عوامل مختلفی مانند موارد ذکر شده در بالا، همراه با تجربه کاربر خواهد بود.

RankBrain بر سئوی سایت چه تأثیری دارد؟

الگوریتم رنک برین (RankBrain)

RankBrain یک فاکتور رتبه‌بندی مهم برای گوگل است و می‌تواند از دو طریق بر موقعیت وب سایت در SERP تأثیر بگذارد.

در وهله اول، RankBrain می‌تواند به گوگل کمک کند تا هدف جستجوهای کاربران را بهتر درک کند و وب سایت‌ها را بر اساس آن رتبه بندی کند. به همین دلیل است که RankBrain می‌تواند از عبارت‌های جستجویی که کاربران در گوگل تایپ می‌کنند و نتایجی که روی آنها کلیک می‌کنند، بیاموزد. در نتیجه، به‌روزرسانی RankBrain به این معنی خواهد بود که صفحه وب و سئوی شما باید با اهداف جستجوی کاربران همسو باشند، و نه صرفاً درخواست‌های جستجوی فردی.

ثانیاً، RankBrain می‌تواند به بهبود کیفیت کلی نتایج جستجوی گوگل کمک کند. RankBrain می‌تواند وب سایت‌ها و صفحات با کیفیت پایین را از نتایج جستجوی گوگل فیلتر کند. در نتیجه، RankBrain اطمینان حاصل خواهد کرد که نتایج جستجوی گوگل، با کیفیت بالا و مرتبط با درخواست کاربر باشند.

بزرگترین تصور غلط در مورد آپدیت RankBrain این است که تنها بر نحوه مدیریت گوگل با کلمات کلیدی طولانی تأثیر می‌گذارد. اما در واقعیت نه تنها کلمات کلیدی بلند، بلکه تمامی نتایج جستجو را پوشش می‌دهد.

الگوریتم RankBrain می‌تواند سوالات جستجو را بهتر از Hummingbird بخواند و درک کند. از زمانی که به‌روزرسانی RankBrain منتشر شد، گوگل جریمه‌های سفت و سخت‌تری اعمال کرده است و سایت‌هایی را که برای دستگاه‌های تلفن همراه بهینه نشده باشند را جریمه می‌کند.

آپدیت RankBrain الگوریتم گوگل را کارآمدتر و دقیق تر می‌کند و نتایج مرتبط تری را به کاربران نشان می‌دهد. از آنجایی که آمارهای جستجو با تلفن همراه افزایش یافته اند، گوگل از ادمین‌های وب انتظار دارد که حتی اگر اولویت اصلی‌شان با موبایل نیست، حتماً یک وب سایت سازگار با تلفن همراه داشته باشند.

 

رنک برین (RankBrain) و بهینه سازی موتورهای جستجو

چگونه سایت خود را برای RankBrain بهینه سازی کنیم؟

بهینه سازی وب سایت برای RankBrain، از این لحاظ اهمیت دارد که بایستی اطمینان حاصل کنید محتوای شما مورد توجه قرار خواهد گرفت. در اینجا هفت استراتژی کلیدی وجود دارد که به شما کمک می‌کند بیشترین بهره را از RankBrain ببرید و به طور موثری محتوای خود را برای رتبه بندی بهینه سازی کنید:

  10 ابزار تحقیق کلمات کلیدی رایگان 2023 | وبسایت های انتخاب کلمه کلیدی برتر کدامند؟

1. از زبان طبیعی استفاده کنید: نوشتن با لحن طبیعی و محاوره ای، بهترین راه برای اطمینان از این است که RankBrain محتوای شما را درک می‌کند. محتوا را با صدای بلند بخوانید و مطمئن شوید که لحن و بیان آن، شبیه سخنان انسانی باشد!

2. بهینه سازی هدف از جستجو (Search Intent Optimization): به صفحاتی که رتبه بالایی دارند، دقت کنید و بعد یک کلمه کلیدی انتخاب کنید که رنک شما در SERP بالا ببرد. چنین صفحاتی بر این اساس رتبه بندی می‌شوند که گوگل می‌داند این نوع محتوا، همانی است که جستجوگر به دنبال آن می‌باشد.

3. تقویت ارتباط: محتوای جامعی ایجاد کنید که تمام تغییرات احتمالی موضوع را پوشش دهد. اینطوری در نهایت بابت کلمات کلیدی بیشتر رتبه خواهید گرفت. این به معتبرتر شدن صفحه کمک می‌کند.

4. بهبود نرخ کلیک (CTR): نوشتن تگ‌هایی با عنوان منحصر به فرد و توضیحات متا برای RankBrain ضروری است، چون این الگوریتم، به بررسی تعداد کلیک‌های شما از نتایج جستجو می‌پردازد. از ایموجی، اعداد، براکت یا پرانتز استفاده کنید تا عنوان خودرا بیشتر به چشم بیاورید.

5. کیفیت غالب بر کمیت: به جای نوشتن پست‌های جداگانه برای هر کلمه کلیدی، بر ایجاد محتوای طولانی تمرکز کنید. حال این محتوا می‌تواند حول عبارات یا اصطلاحات زیادی بهینه سازی شود.

6. بهبود تعاملات روی صفحه با بازدیدکنندگان: سیگنال‌های UX مانند زمان سپری شده در صفحه و پوگو استیکینگ، به RankBrain کمک می‌کند تا بفهمد کدام صفحات خوب هستند. متن را آنالیز کنید، از عناوین مناسب استفاده کنید، یک پاراگراف مقدماتی جذاب ایجاد کنید، از تصاویر و ویدئوها استفاده کنید، به سوالات پاسخ دهید و محتوایی ایجاد کنید که به تمام سوالاتی که کاربر ممکن است در مورد موضوع داشته باشد، پاسخ دهد.

7. بهبود و بهینه‌سازی محتوای قدیمی: اگر محتوای قدیمی‌تری دارید که برای RankBrain بهینه‌سازی نشده، تعیین کنید که کدام پست دارای بیشترین ترافیک، بک لینک و رتبه می‌باشد و آن را پست اصلی خود قرار دهید. بهینه سازی منظم محتوا، تضمین می‌کند که موتورهای جستجو محتوای شما را در نتایج مرتبط و تازه ببینند.

با پیروی از این هفت نکته، می‌توانید مطمئن شوید که وب سایت خود برای RankBrain بهینه شده است و از SERP‌ها نهایت استفاده را ببرید. صرف زمان برای تولید محتوای عالی که کاربران در آن بمانند، سیگنال‌های قوی را به RankBrain ارسال می‌کند.

 

سخن آخر

در دنیای دیجیتال امروزی، کسب رتبه بالا در نتایج موتورهای جستجو برای هر کسب و کاری که می‌خواهد موفق باشد ضروری خواهد بود. به همین دلیل است که درک اهمیت RankBrain، همان سیستم هوش مصنوعی که اکنون توسط گوگل برای درک و پردازش درخواست‌های جستجو استفاده می‌شود، مهم است. RankBrain اولین تجسم یادگیری ماشینی است که توسط گوگل استفاده می‌شود و در ارائه نتایج جستجوی مرتبط، نقشی اساسی ایفا می‌کند.

با استفاده از RankBrain، گوگل می‌تواند هدف کاربر را هنگام درخواست جستجو در نظر بگیرد و در نتیجه، جستجو به نتایج دقیق‌تری بینجامد. اظهارات رسمی گوگل به اهمیت RankBrain اشاره دارند و حتی از آن به عنوان سومین فاکتور مهم رتبه بندی یاد می‌کنند. برای صاحبان وب سایت، ایجاد محتوای با کیفیت بالا و استفاده از شیوه‌های مفید SEO برای رتبه بندی بالا در نتایج موتورهای جستجو، بسیار ضروری است.

  لینک سازی داخلی چیست و چه اهمیتی برای سئوی سایت دارد؟

RankBrain برای موتورهای جستجوی مدرن ضروری می‌باشد و می‌تواند به شما کمک کند به طور قابل توجهی از رقبا جلوتر بمانید. فناوری یادگیری ماشینی در سال‌های آینده، بهبود قابل توجهی خواهد یافت. با استراتژی‌های مناسب، می‌توانید مطمئن شوید که وب سایت شما برای بهبود مستمر در نتایج جستجو آماده است.

سوالات متداول

آیا RankBrain روش جدیدی است که گوگل طبق آن نتایج جستجو را رتبه بندی می‌کند؟

نه. RankBrain بخشی از “الگوریتم” جستجوی کلی گوگل است؛ یک برنامه کامپیوتری که برای مرتب کردن میلیاردها صفحه ای که در مورد آنها می‌داند، و پیدا کردن صفحاتی که برای جستارهای خاص مرتبط هستند، استفاده می‌شود.

نام الگوریتم جستجوی گوگل چیست؟

تا جایی که می دانیم، الگوریتم اصلی گوگل Hummingbird (مرغ مگس خوار) نامیده می‌شود. تا سال‌ها، الگوریتم کلی نام رسمی نداشت. اما در اواسط سال 2013، گوگل این الگوریتم را اصلاح کرد و نام آن را Hummingbird گذاشت.

آیا گوگل رنک برین همان رنک پیج در گوگل است؟

رتبه صفحه یا رنک پیج، معیاری است که گوگل برای تعیین اهمیت یک وب سایت از آن استفاده می کند تا تعداد و کیفیت لینک‌های یک وب سایت را اندازه گیری نماید.
از طرف دیگر، RankBrain یک الگوریتم یادگیری ماشینی است که گوگل از آن برای تعیین ارتباط یک وب سایت استفاده می‌کند. بنابراین، این دو به هم مرتبط هستند، اما باهم تفاوت دارند.

چرا RankBrain در سئو مهم است؟

RankBrain از این نظر برای SEO ضروری است که به الگوریتم‌های Google کمک می‌کند تا هدف جستجوی کاربر را درک کنند و نتایج مرتبط تری ارائه دهند. گوگل می‌تواند با استفاده از RankBrain، متن جستجوها را بهتر درک کند و صرفاً به کلمات استفاده شده بسنده نکند. این به Google کمک می‌کند تا انتظارات کاربر را بهتر با نتایج جستجو مطابقت دهد.
در نهایت، استفاده از RankBrain به بهینه سازی صفحات وب برای رتبه بندی بهتر و دیده شدن در صفحات نتایج موتور جستجو کمک خواهد کرد.

آیا RankBrain بخشی از الگوریتم Hummingbird گوگل است؟

Hummingbird یک الگوریتم جستجوی کلی می‌باشد؛ درست مانند یک ماشین که یک موتور کلی در آن قرار دارد. خود موتور ممکن است از قطعات مختلفی مانند فیلتر روغن، پمپ بنزین، رادیاتور و غیره تشکیل شده باشد. به همین ترتیب،Hummingbird هم بخش‌های مختلفی را در بر می‌گیرد که RankBrain یکی از جدیدترین آنهاست.

سیگنال‌هایی که گوگل برای رتبه‌بندی استفاده می‌کند چه هستند؟

سیگنال‌ها عواملی هستند که گوگل برای تعیین نحوه رتبه بندی صفحات وب از آنها استفاده می‌کند. به عنوان مثال، وقتی کلمات موجود در یک صفحه وب را می‌خواند، یعنی که کلمات یک سیگنال هستند. اگر برخی از کلمات به صورت bold باشند، ممکن است یک سیگنال دیگر درنظر گرفته شوند.
محاسباتی که به عنوان بخشی از PageRank استفاده می‌شود، به صفحه یک امتیاز PageRank می‌دهد که به عنوان سیگنال استفاده می‌شود. اگر صفحه‌ای به‌عنوان سازگار با تلفن همراه شناسایی شود، این هم سیگنال دیگری برای رنک برین محسوب خواهد شد.

مطالب مرتبط
نحوه رفع ارور Serve Images in Next-Gen Formats

نحوه رفع ارور Serve Images in Next-Gen Formats

هنگامی که وب سایت خود را در Google PageSpeed ​​Insights یا دیگر ابزار‌های تست سرعت اجرا می کنید، ممکن است […]

7 دقیقه مطالعه مشاهده
آموزش رفع ارور Use passive listeners to improve scrolling performance

آموزش رفع ارور Use passive listeners to improve scrolling performance

اگر به تازگی به دنیای توسعه وب پا گذاشته‌اید، احتمالاً با خطاها و هشدارهای زیادی در مرورگرهای خود روبرو شده‌اید. […]

5 دقیقه مطالعه مشاهده
رفع ارور Eliminate render-blocking resources resources

8 روش رفع ارور Eliminate render-blocking resources

اگر به‌دنبال بهبود سرعت بارگذاری و عملکرد سایت خود هستید، یکی از مشکلات رایج که باید به آن توجه کنید، […]

7 دقیقه مطالعه مشاهده
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x