...

نجوانت

مشاوره رایگان 

15 تا از مشکلات اداره فروشگاه اینترنتی و راه حل آنها

متا تایتل: آیا از مشکلات راه اندازی فروشگاه خبر دارید؟ اگر از جمله کسانی هستید که به تازگی قصد راه‌اندازی فروشگاه آنلاین دارند. این مطلب را دنبال کنید چون در آن چالش‌های فروشگاه اینترنتی را با شما در میان می‌ گذاریم.

15 تا از مشکلات اداره فروشگاه اینترنتی و راه حل آنها

یکی از مسائلی که در هنگام راه‌اندازی فروشگاه‌های آنلاین باید به آن توجه شود، در حقیقت مشکلات راه اندازی فروشگاه اینترنتی است. دانستن این مسئله باعث می‌شود تا دید شما در حد زیادی درباره مسائل باز شود و بتوانید تصمیمات درستی بگیرید. چالش های فروشگاه اینترنتی نه تنها در زمینه‌های مختلف به شما هشدار می‌دهند، بلکه باعث بهبود عملکرد فروشگاه و حرفه‌ای شدن شما می‌شوند.

تجارت الکترونیک در دنیای امروز اهمیت ویژه‌ای دارد. دیگر دنیا بر پایه مراودات مکاتبه شده یا حضوری تنها نمی‌چرخد و امروزه دنیای اینترنت آنقدر گسترش پیدا کرده که در تک به تک عملکردهای انسان نقشی کلیدی دارد. حتی خرید و فروش نیز در حوزه آنلاین رفته‌اند و نیازی نیست برای خریدن یک وسیله مسافتی را طی کنید یا در بازارها و فروشگاه‌ها به دنبال آن بگردید. از سوی دیگر شما برای فروختن اجناس خود دیگر نیاز به عوامل فیزیکی ندارید و در دنیای آنلاین این عمل به آسانی میسر می‌شود.

اما هر چیز خوبی، چالش‌هایی نیز دارد. درست است که تجارت الکترونیک به لحاظ کار فیزیکی آسان‌تر از داد و ستد حضوری است. اما چالش‌ها و مشکلات مختلفی نیز به همراه دارد، که البته با کمک یک آژانس دیجیتال مارکتینگ مطمئن می‌توانید آنها را نیز حل کنید. در ادامه با مشکلات راه اندازی فروشگاه اینترنتی و راه حل آنها همراه شما می‌شویم.

مشکلات رایج در فروشگاه‌های آنلاین

 

حل مشکلات رایج در فروشگاه‌های آنلاین به کمک متخصصان

اولین مسئله‌ای که شما باید برای حل مشکلاتی که در اداره یک فروشگاه اینترنتی با آن مواجه می‌شوید، به خاطر بسپارید، مشورت با افراد متخصص است. در حقیقت اگر شما با یک آژانس دیجیتال مارکتینگ موفق و باتجربه در زمینه طراحی سایت، خدمات سئو و تولید محتوا همکاری داشته باشید و از آنها مشاوره بخواهید، می‌توانید بسیاری از مشکلاتی که در اداره آنلاین شاپ خود با آن مواجه می‌شوید را رفع کنید. کارشناسان نجوانت می‌توانند در این زمینه شما را یاری داده و به شما کمک‌ کنند تا بهبود مشکلات و رفع نواقص فروش موفقی در عرصه آنلاین تجربه کنید.

مشکلات راه اندازی فروشگاه اینترنتی

حال در قدم نخست باید ببینید، چه مشکلاتی هستند که در راه‌اندازی و اداره آنلاین شاپ با آنها مواجه خواهید شد. در حقیقت شناخت مشکل، اولین قدم در حل آن است. در ادامه 10 مشکل رایج در این زمینه را مشاهده می‌کنید.

1. رقابت فزاینده در بازار آنلاین

یکی از چالش‌هایی که شما در راه‌اندازی و اداره فروشگاه اینترنتی با آن برخورد می‌کنید، مسئله رقبا هستند. در حقیقت رقیبان شما می‌توانند گاه مانع پیشرفت شما شوند. این مسئله بیشتر بخاطر این است که شما بی‌گدار به آب زده‌اید و تحلیل درستی از رقبا نداشته‌اید. در هنگام شروع شما نیاز دارید تا ایده اولیه خود را به درستی بررسی کرده و در جامعه اطراف و همکاران خود به دنبال افرادی بگردید که به سراغ همان ایده رفته‌اند. مشکلی که در این میان پیش می‌آید این است که رقیبان شما نیز از قبل این ایده را اجرائی کرده باشند.

حال برای راه حل مشکل خود باید چه کنید؟ در این شرایط شما نیاز دارید تا به دنبال فرصت‌ها بگردید. یعنی خوب به عملکرد رقبای خود نگاه کرده و ببینید در حوزه مورد نظر شما در چه نقطه‌هایی ضعف دارند. حال نقاط ضعف آنها باید تبدیل به نقاط قوت شما شود تا از رقیبان خود پیشی بگیرید.

2. جذب و نگه داشتن مشتریان

دومین موردی که در چالش های فروشگاه اینترنتی قرار دارد، جذب و نگه‌داشت مشتری است. شما در ابتدای راه باید مشتریان خود را جذب کنید و برای این کار باید استراتژی‌های درست را یاد بگیرید. یادگرفتن استراتژی اگرچه دشوار نیست اما نیاز به راهنمایی درست دارد.

شما با مراجعه به آژانس دیجیتال مارکتینگ نجوانت و کمک گرفتن از کارشناسان آن، می‌توانید استراتژی‌های درست بازاریابی را یاد گرفته و آنها را انجام دهید. کارشناسان نجوانت شما را در زمینه شناخت چالش‌های بازاریابی در فروشگاه اینترنتی و حل آن یاری می‌کنند. تکنیک‌هایی مانند نحوه درست تبلیغ، تولید محتوا، سناریوسازی و… جزء آموزش‌هایی هستند که لازم است درباره آنها بدانید.

3. بهبود تجربه کاربری (UX)

نخست بگذارید به بیانی شفاف بگوییم تجربه کاربری UX چیست؟ در حقیقت UX مخفف USER EXPERIENCE است و معنای آن یعنی تجربه‌ای که کابر و خریدار از وبسایت، محصولات، خدمات، اپلیکیشن یا نرم‌افزار خواهد داشت.‌ حتی اگر طراحی سایت شما و قیمت‌های پیشنهادی‌ای که دارید، جذاب و مناسب باشد، اما مخاطب نتواند با پلتفرم شما ارتباط درستی بگیرد، با شکست مواجه خواهید شد. شما با طراحی سایت خود یک تجربه در ذهن مخاطب می‌گذارید، هر چه این تجربه بهتر باشد، بالطبع فروش شما نیز بیشتر خواهد شد.

از جمله راه‌های بهبود تجربه کاربری، استفاده از افزونه‌های وردپرس است که باعث کاهش زمان بارگذاری سایت می‌شود. برای رفع این مشکل شما باید پرسونا و نیازهای مخاطب خود را شناخته و با طراحی یک سایت مطمئن، تجربه خوبی از خرید در اختیار او قرار دهید. برای این کار شما نیاز به تجربه افراد متخصص و هوشیاری در درک مخاطب دارید.

4. مدیریت موجودی و زنجیره تأمین

اگر به تجربه مشتری در فروشگاه‌های آنلاین نگاهی بیاندازید، متوجه می‌شوید که بسیاری از آنها از اینکه موجودی انبار خیلی زود به پایان رسیده شاکی هستند و فروشگاهی که نتواند به نیازهایشان پاسخ دهد را نکوهش می‌کنند. در این شرایط شما باید دو کار را به خوبی انجام دهید:

  • پیش‌بینی تقاضا و مدیریت موجودی: آنالیز مشتری می‌تواند شما را به مراحل بالایی از موفقیت در فروش برساند. شما باید ابتدا با آزمون و خطا میزان تقاضای مشتریان خود را پیش‌بینی کنید و سپس به فراخور آن موجودی انبار خود را بررسی کنید. البته این مسئله از  مشکلات راه اندازی فروشگاه اینترنتی در اوایل راه است اما رفته رفته به آن مسلط خواهید شد.
  • انتخاب تأمین‌کنندگان قابل اعتماد: این مسئله اهمیت ویژه‌ای در موفقیت یک فروشگاه دارد. شما باید تامین‌کننده‌هایی را انتخاب کنید که خوش قول باشند و اجناس را با کیفیت ارائه دهند. در غیر این صورت مشتری اعتماد خود را به فروشگاه شما از دست می‌دهد.

برای حل مشکلات مربوط با موجودی و یادگیری قوانین درست مشتری‌مداری حتما موارد بالا را اولویت کار خود قرار دهید.

5. پرداخت‌ های آنلاین و امنیت

یکی دیگر از مشکلاتی که عموما کابران با آنها مواجه می‌شوند، مشکلات امنیتی فروشگاه اینترنتی است. این مسئله بر راه‌اندازی و اداره فروشگاه تاثیر عمیقی می‌گذارد و حتی باعث کاهش فروش می‌شود. مشتری باید به شما اطمینان کند و از اینکه شما قوانین را رعایت می‌کنید، خاطرجمع شود. رعایت موارد زیر می‌تواند در این زمینه به شما کمک کند.

  • انتخاب درگاه‌های پرداخت امن: کارت‌های بانکی و سوء استفاده از اطلاعات آنها، این روزها از جمله موارد مهم در کلاهبرداری‌های اینترنتی هستند. بنابراین شما باید طراحی سایت خود را به گونه‌ای انجام دهید که درگاه‌های امنی برای پرداخت وجه توسط مشتری قرار داشته باشد و از اطلاعات وی سوء استفاده نشود.
  • حفاظت از اطلاعات مشتریان: مشتریان به سایت شما اعتماد می‌کنند و اطلاعاتی از قبیل نام، نام خانوادگی، آدرس، اطلاعات بانکی و… خود را در اختیار شما قرار می‌دهند. بنابراین این وظیفه شماست که امنیت را به درستی برقرار کنید.

برای رفع مشکلات پرداخت در فروشگاه اینترنتی و حفظ امنیت مشتریان کمک گرفتن از طراحان سایت مجرب شرط است. کارشناسان نجوانت با داشتن سال‌ها سابقه در زمینه طراحی سایت، رزومه‌های کاری موفقی در این زمینه داشته‌اند که می‌توانید به آنها اعتماد کنید.

6. سئو و بهینه‌سازی موتورهای جستجو

هر چقدر از اهمیت سئو در سایت بگوییم، کم گفته‌ایم. در حقیقت از مشکلات راه اندازی فروشگاه اینترنتی و مدیریت آن، سایت‌هایی با رتبه سئو پایین هستند. اهمیت سئو مبتنی بر دو مسئله پایه است که رعایت آنها می‌تواند تغییرات چشمگیری در سئو سایت به وجود آورد.

  • تحقیق کلمات کلیدی مناسب: کلمات کلیدی رمز موفقیت شما در ورود به موتورهای جست و جو گوگل هستند. این کلمات اگرچه به ظاهر چندان مهم به نظر نمی‌آیند اما تاثیر شگرفی بر بهینه‌سازی سایت شما می‌گذارند. تحقیق درست و یافتن کلمات کلیدی مرتبط تاثیر زیادی بر روی سایت شما خواهد گذاشت.
  • تولید محتوای با کیفیت و مرتبط: یکی دیگر از مسائلی که تاثیر زیادی بر بهینه‌سازی فروشگاه آنلاین و دیده‌شدن سایت می‌گذارد، تولید محتوای مرتبط و دارای کیفیت است. شما می‌توانید با مشاوره گرفتن از کارشناسان نجوانت در این زمینه با انتشار مقاله، تبلیغات و رپورتاژهای مرتبط، عملکرد موفقی داشته باشید.

در نهایت باید بگوییم علاوه بر رعایت موارد بالا، استفاده از یک قالب وردپرس سبک و سئو شده نقش کلیدی‌دس در بهبود سرعت و رتبه سایت شما خواهد داشت.

7. مدیریت بازخوردها و نظرات مشتریان

یکی دیگر از چالش های فروشگاه اینترنتی مسئله پاسخگویی است. فردی که اقدام به تاسیس فروشگاهی می‌کند، نیاز دارد تا به مشتریان خواد پاسخگو باشد. فرد باید بازخوردهای منفی و مثبت مشتریان را بپذیرد و به شکایات احتمالی آنها پاسخ دهد. اگر چنین نشود، اعتماد بین خریدار و فروشنده از بین رفته و میزان مشتری فروشگاه پایین می‌آید. دو مورد زیر، از جمله مواردی هستند که در این زمینه باید رعایت شود.

  • پاسخ‌گویی به نظرات و شکایات: نظراتی که مشتریان درباره محصولات شما می‌دهند، بسیار از زمینه بازاریابی مهم است. نظرات مثبت به خریداران دیگر انگیزه خرید می‌دهند و نظرات منفی اگر درست پاسخگویی شوند، مسئولیت‌پذیری فروشنده و صاحب سایت را نشان می‌دهند.
  • استفاده از بازخوردها برای بهبود خدمات: مهم نیست بازخوردها درباره مشکلات فنی فروشگاه اینترنتی باشد یا درباره محصولات، صاحب فروشگاه نیاز دارد تا از آنها در جهت بهبود خدمات خود استفاده نماید.

در حقیقت برای مدیریت بهتر فروشگاه شما باید حتی تهدیدها را به فرصت تبدیل کنید. اعتمادی که در هنگام پاسخگویی و رسیدگی صاحب فروشگاه به مشتری اتفاق می‌افتد، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

8. چالش‌ های لجستیک و ارسال کالا

اگر قصد حل کردن مشکلات راه اندازی فروشگاه اینترنتی خود را دارید، به این بخش توجه کنید. نحوه ارسال کالا به مشتری می‌تواند مشکلات زیادی را برای صاحب فروشگاه به وجود آورد. اما رعایت موارد زیر، اهمیت زیادی در حل این مشکل خواهد داشت:

  • انتخاب روش‌های ارسال کارآمد: روش ارسال اهمیت ویژه‌ای در سالم رسیدن محصول شما به مشتری دارد. ارسال معمولا به روش‌های پیک در شهر، پست، تیپاکس، چاپار، یارباکس و… انجام می‌شود. اما کارآمدی آنها باید نسبت به میزان عملکرد آنها بررسی شود.
  • مدیریت هزینه‌های حمل و نقل: درست است که ارگان‌های پستی هزینه ثابتی برای پست می‌گیرند اما می‌توان با هوشمندی، این هزینه‌ها را کاهش داد تا برای مشتری نیز به صرفه شود.

در ارسال محصولات به غیر از چالش‌های حمل و نقل، مسئله سالم رسیدن اجناس به مخاطب و بسته‌بندی درست نیز مطرح است که باید به آن توجه کنید.

9. رقابت در قیمت‌ گذاری و حاشیه سود

میزان قیمت‌گذاری شما و سودی که از اجناس می‌برید نیز می‌تواند جز مشکلات فروشگاه اینترنتی باشد. اگرچه هزینه‌های راه‌اندازی فروشگاه آنلاین به خودی خود بالا هستند و صاحب فروشگاه باید از فروش محصولات سود کند اما استراتژی‌های درست در قیمت‌گذاری و بررسی رقبا می‌تواند به حل این مشکل کمک کند. شما می‌توانید از تولیدکننده‌هایی که محصولات باکیفیت دارند، جنس خود را بخرید و سپس با سود کمتر به خریدار بفروشید. گذاشتن قیمت‌های بالا، خصوصا در اوایل راه فروش، موجب دلسردی مشتری می‌شود.

10. پشتیبانی مشتریان و خدمات پس از فروش

آخرین مورد که بسیار مهم به شمار می‌آید، مسئله پشیبانی بعد از فروش است‌. این کار باعث می‌شود تا مشتری اعتماد بیشتری به صاحب فروشگاه کند. پشتیانی مشتریان هم از جنبه مسائل مربوط به طراحی سایت فروشگاهی و هم جنبه رفتاری قابل بررسی است که به آن اشاره می‌کنیم.

  • ایجاد سیستم‌های پشتیبانی مؤثر: اگر از جنبه طراحی سایت به مسئله پشتیبانی نگاهی بیاندازیم، داشتن سیستم‌های پشتیبانی‌ای همچون قسمت نظرات و پرسش‌ها، کانال‌های چندگانه برای امور مختلف پشتیبانی و چت آنلاین با اپراتور، جز این موارد محسوب می‌شود.
  • افزایش رضایت مشتریان: همچنین داشتن رفتار خوب و مودبانه با مشتری و پیگیری سریع شکایات آنها یا ارائه خدمات پس از فروش، باعث افزایش رضایت مشتری می‌شود.

این بخش با بخش نظراتی که در سایت خود قرار می‌دهید، رابطه مستقیمی دارد و تجربه کاربری خوبی در اختیار مخاطب می‌گذارد.

11. چالش های خدمات بازپرداخت و مرجوعی

یکی از مشکلات راه‌اندازی فروشگاه‌ اینترنتی این مسئله است که موسس فروشگاه درباره خدمات مرجوعی اطلاعات درستی ندارد. شما حتما شهرت فروشگاه‌های زیادی را تا کنون شنیده‌اید که خدماتی عالی در بازپس‌گیری کالا دارند و می‌توان به آنها اعتماد کامل کرد. در مقابل فروشگاه‌های زیادی هستند که با داشتن خدمات پس از فروش نامناسب در حوزه مرجوعی کالا با شکست مواجه شده‌اند. این مسئله شاید در نگاه اول چندان مهم بنظر نیاید، اما باید تاکید کنیم که بازپرداخت و مرجوعی درست می‌تواند اعتماد خریدار را به شما بسیار بالا ببرد و موجب تبلیغات مثبت سایت یا کسب و کار شما شود.

اما یک مسئله دیگر نیز در این میان مهم به نظر می‌رسد و آن آگاهی از سیاست‌های درست برای خدمات مرجوعی است. شما باید یک شرایط معقولانه و منصفانه برای مرجوعی کالاها در مواقع لزوم بگذارید. این شرایط نه باید آنقدر غیرممکن باشند که خریدار حس کند شما قصد فریب او را دارید، نه باید آنقدر ساده‌‌انگارانه باشد که درصد کمی افراد سودجو بتوانند از فروشگاه شما سوءاستفاده کنند. مثلا اگر شما یک کسب و کار در حوزه فروش کفش دارید، تنها در صورتی که کفش تمیز و یکبار پا خورده باشد و در صورت عدم تطابق سایز فرد آن را باید پس بگیرید. همچنین شما باید یک حداکثر زمان مرجوعی تعیین کنید تا به اجناس صدمه وارد نشود.

12. توضیحات ناکافی برای محصول

مشکلات راه اندازی فروشگاه اینترنتی

در بخش بهینه‌سازی فروشگاه آنلاین درباره اینکه چگونه از کلمات کلیدی و مسئله سئو برای ورود به موتورهای جست و جو گوگل استفاده کنید، صحبت‌ کردیم. اما این مسئله تنها راه توضیحی و استفاده از کلمات برای یک سایت فروشگاهی نیست. شما باید یک توضیح درست و بهینه درباره محصولات خود داشته باشید. هرچه توضیحات شما بیش از حد کوتاه باشد، شانس خرید محصول در سایت پایین می‌آید. بالطبع توضیحات بلند نیز بسیار حوصله‌سربر هستند. توضیحات باید درعین جامع بودن، به اندازه و کاربردی باشند.

برای مثال اگر محصولی که می‌فروشید لباس باشد، باید توضیحات دقیقی درباره جنس پارچه و امکان آبرفت آن دهید. همچنین قرار دادن یک جدول سایزبندی با جزئیات نیز مسئله دیگری است که باید به آن توجه شود. یا اگر کالای شما یک محصول مراقبت پوستی باشد، نیاز دارید تا درباره ترکیبات، مواد تشکیل دهنده، موارد استفاده و نحوه استفاده آن توضیح دهید.

13. پایین بودن سرعت لود شدن سایت

اگر بخواهیم به یکی دیگر از چالش های فروشگاه اینترنتی اشاره نماییم، آن چالش پایین بودن سرعت پردازش سایت است. وقتی سایت شما هاست (Host) ضعیفی داشته باشد، مشتری در تمامی مراحل اعم از بازیدید از محصول تا پرداخت دچار مشکل خواهد شد. در این شرایط کاملا مشخص است که اعتماد مشتری سلب می‌شود و از خرید انصراف‌ می‌دهد. دقیقا اینجاست که یک آژانس دیجیتال مارکتینگ مانند نجوانت می‌تواند به کمک شما باید تا با طراحان‌ سایت مجرب خود به شما کمک کند تا یک سایت قدرتمند با پردازش عالی داشته باشید.

14. تصاویر بی کیفیت یا ژورنالی

از جمله چالش‌های بازاریابی در فروشگاه اینترنتی، قرار دادن تصاویر نامناسب برای محصولات در سایت یا پلتفرم است. وقتی شما قصد راه‌اندازی یک فروشگاه اینترنتی را دارید، حتما باید به این‌ مسئله که عکاسی محصولات چگونه باشد توجه کنید. داشتن لوازم عکاسی مثل یک دوربین قوی یا تلفن همراه مجهز به دوربین قوی در کنار فضای مناسب، نورپردازی و رعایت تکنیک‌های عکاسی از جمله ملزومات راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی است.

قرار دادن تصاویر با کیفیت پایین و حتی بدتر از آن ژورنالی باعث می‌شود که خریدار به شما اعتماد نکند. توجه داشته باشید که فروش شما اینترنتی است و مشتری صرفا می‌تواند از طریق عکسی که شما برای او قرار می‌دهید، رنگ و کیفیت پارچه را ببیند. گذشته از آن، تصاویر ژورنالی باعث می‌شود که مشتری به واقعی بودن محصول شک کند. تصاویر بی‌کیفیت‌ از مشکلات فنی فروشگاه اینترنتی محسوب می‌شوند.

15. کاهش قیمت بلافاصله بعد از خرید

اگر بخواهیم به یکی از مشکلات راه اندازی فروشگاه اینترنتی دیگر که بسیار نیز متداول است، اشاره نماییم، آن مشکل کاهش قیمت‌ها بلافاصله بعد از خرید است. بارها مشاهده شده که سایت‌های فروشگاهی تازه تاسیس برای جذب مشتری تخفیفاتی قرار می‌دهند. اما این تخفیفات نیز باید اصول و قواعد خاص خود را داشته باشد. شما نمی‌توانید سریعا بعد از خرید چند مشتری تخفیف قرار دهید، زیرا ممکن است او به سایت شما سر بزند و دلسرد شود. تخفیفات باید در شروع فصل‌ها، زمان مناسبت‌های خاص و موقعیت‌های مشخص باشد تا مشتری به شما اعتماد کند.

مشکلات رایج در فروشگاه‌های آنلاین

نتیجه گیری

همانطور که مشاهده کردید، 15 مورد از مشکلات راه اندازی فروشگاه اینترنتی و مدیریت آنها را با شما درمیان گذاشتیم. عمل به هر یک از توصیه‌هایی که در قسمت بالا عنوان کردیم، سبب پیشرفت و موفقیت شما می‌شود. همچنین استفاده از یک قالب فروشگاهی وردپرس که مخصوص ووکامرس طراحی شده، می‌توان تجربه خرید بهتری به مشتری ارائه داد که مسئله حائز اهمیتی در اداره فروشگاه آنلاین است.

شما نیاز دارید تا هنگام راه‌اندازی و مدیرت فروشگاهی که قصد تاسیس آن را دارید، در زمینه‌های مختلف طراحی سایت، دیجیتال مارکتینگ، تبلیغات و تولید محتوا با یک آژانس دیجیتال مارکتینگ موفق همکاری کنید تا به فروشی عالی رسیده و چالش های فروشگاه اینترنتی شما حل شود. پس معطل نکنید، تیم نجوانت منتظر شماست تا با کمک به شما در راه موفقیت، موجب رونقش کسب و کارتان شود!

سوالات متداول

چگونه هزینه‌های راه‌اندازی یک فروشگاه اینترنتی را کاهش دهیم؟

توجه به طراحی شناخت درست رقبا، کمک گرفتن از یک تیم خوب طراحی سایت و سئو، بهبود تجربه کاربری UX، دقت به تقاضای مشتریان، به وجود آوردن اعتماد میان مشتریان، دقت به روش ارسال و تبلیغات درست باعث کاهش هزینه‌های راه‌اندازی سایت می‌شود.

چگونه می‌توان امنیت فروشگاه اینترنتی را تأمین کرد؟

کمک گرفتن از یک تیم مجرب طراحی سایت با امنیت بالا و داشتن درگاه‌های پرداخت امن، موجب بالا رفتن امنیت فروشگاه اینترنتی است.

مشکلات رایج در پردازش پرداخت‌های آنلاین چیست؟

به خطر افتادن امنیت حساب مشتری، تراکنش‌های ناموفق و خطاهای تراکنشی از جمله مشکلات رایج پرداخت‌های آنلاین هستند.

آیا راه‌اندازی فروشگاه آنلاین نیاز به تیم فنی دارد؟

بله کمک گرفتن از یک تیم مجرب برای راه‌اندازی فروشگاه آنلاین به جهت طراحی سایت و بهینه‌سازی آن بسیار مهم است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *