انتخاب اسم فروشگاه اینترنتی در 10 قدم
انتخاب اسم برای آنلاین شاپ شاید در نگاه اول بسیار پیش پا افتاده به نظر برسد و فکر کنید که صرفا باید نام دلخواه خود را روی سایت یا شاپ خود بگذارید. اما بگذارید به شما رازی بگوییم اسم فروشگاه اینترنتی شما از آنچه که فکرش را میکنید بسیار مهمتر است.
اولین چیزی که مشتری به آن در خرید از یک سایت یا فروشگاه دقت میکند، نام آن است. در حقیقت تاثیرگذاری اولیه (First Impression) چه به لحاظ روانی و چه لحاظ بصری تاثیر زیادی بر روی عقیده مخاطب برای خرید از شما میگذارد. نام باید با حوزه فعالیت شما سنخیت داشته باشد و نامهای غیرمرتبط هرگز نمیتوانند اعتماد مخاطب را جلب کنند. برعکس نامهای غیرمرتبط مانند یک نیروی دافعه مخاطب را فروشگاه شما دور میکنند.
اما سوالی که این میان پیش میآید این است که چگونه میتوانید نام درستی برای فروشگاه خود انتخاب کنید؟ اصلا چه نکاتی باید در انتخاب نام آنلاین شاپ لحاظ شود؟ در این جاست که ما قصد داریم در این مطلب نجوانت آگاهیهای لازم را برای انتخاب درست نام آنلاین شاپ به شما دهیم.
چرا انتخاب اسم فروشگاه اینترنتی مهم است؟
برای اینکه برندی در ذهن مردم ماندگار شود، باید حداقل پنج بار با آن تعامل داشته باشند. اما ایجاد تصور اولیه فقط 7 ثانیه زمان میبرد. بنابراین بایستی اسم برند را طوری انتخاب کنید که تصویر صحیحی از شما به نمایش بگذارد، نشان بدهد که هستید و چه چیزی ارائه میدهید.
تأثیر روی موفقیت بازاریابی
همانطور که گفتیم، نام کسبوکار شما تأثیر اولیهایتان بر مشتریان بالقوه (و سرمایهگذاران) را شکل میدهد. این نام در تبلیغات شما برجسته میشود و بخشی از نام دامنه سایتتان را تشکیل میدهد. بنابراین در فرایند انتخاب اسم برای آنلاین شاپ باید سراغ نامی بروید که تمام معیارهای زیر را رعایت کند:
- اسکی از رقبا نباشد (به خصوص ایکامرسهای بزرگ و مارکت پلیسها)؛
- تلفظ آسانی داشته باشد؛
- به راحتی تایپ شود؛
- با ماهیت کسب و کارتان همخوانی داشته و برداشت غلط به وجود نیاورد.
نامهای عجیب و پیچیده نه تنها در مقابل رقبا شانس زیادی ندارند، بلکه احتمال بالا آمدن آنها در نتایج 1 تا 5 گوگل هم امیدوار کننده نیست.
انتخاب اسم فروشگاه اینترنتی تأثیر مستقیمی روی موفقیت برند میگذارد. به چند نمونه از کمپانیهای بزرگ جهان نگاهی بیندازید تا متوجه این موضوع شوید.
در سال ۱۹۹۶، لری پیج و سرگی برین موتور جستجوی اولیهشان را BackRub نامیدند که به خاطر تحلیل بکلینکهای وب به این نام خوانده میشد. اما به طور تصادفی به نام Google برخوردند و بعد بوم! انقلابی در صنعت موتورهای جستجو اتفاق افتاد. نتفلیکس کارش را به عنوان یک سرویس ارسال دیویدی به نام Qwikster شروع کرد، اما مشتریان و سرمایهگذاران از این نام خوششان نمیآمد. در سال ۲۰۱۸، شرکت Wight Watchers نامش را به WW تغییر داد تا از تداعیهای منفی رژیمهای ناگهانی فاصله بگیرد.
اولین نماینده بیزنس شما
انتخاب اسم فروشگاه اینترنتی باید در یک نگاه به مشتری بگوید چه خدمات و محصولاتی ارائه میدهید. سراغ کلمات و عباراتی بروید که علاوه بر متعارف بودن، اشاره مستقیمی به آرمانها و اهداف شما داشته باشند. این نام باید اعتماد، اقتدار و تخصصتان در زمینه فعالیتتان را نشان بدهد. نامی انتخاب نکنید که بعد از رشد کسب و کارتان احساس کنید محدودتان میکند.
مثلاً شرکت اپل، ابتدا با عنوان Apple Computers راه اندازی شده بود اما چون قصد داشت محصولات متنوعتری ارائه بدهد، بخشی از نام اصلی را حذف کرد. یا شرکت آمازون در ابتدا نامش را Cadabra انتخاب کرده بود اما به دلیل اینکه به اشتباه Cadaver (به معنی جنازه) شنیده میشد، تغییرش داد.
به علاوه انتخاب نام آنلاین شاپ تصمیمی است که نهایتاً یک بار میتوانید بگیرید. تغییر نام کسبوکار دشوار و هزینهبر است. باید به سازمان امور مالیاتی اطلاع دهید، برای شماره شناسایی کارفرما (EIN) جدید درخواست بفرستید و مجوزها و پروانهها را تغییر دهید. اما نهایتاً لکه نام قبلی سرسختانه بر جا میماند و مردم اگر خیلی لطف کنند، شما را به نام «فلانِ سابق» خواهند شناخت.
چطور برای فروشگاه اینترنتی اسم انتخاب کنیم؟
انتخاب اسم برای سایت فروشگاهی، چیزی نیست که ناگهان به شما وحی شود و در یک لحظه، تصمیمتان را قطعی کنید. بایدها و نبایدهای زیر در راهنمای انتخاب اسم برای سایت فروشگاهی را سرلوحه کارتان قرار بدهید. نترسید و مشورت بگیرید، از ابزارهای انتخاب نام سایت استفاده کنید، نظر بخواهید تا در نهایت به بهترین گزینه برسید. در ادامه با اصول انتخاب نام برای فروشگاه اینترنتی همراه شما هستیم.
1. آنالیز هدف و جامعه مخاطب
در اولین قدم انتخاب اسم فروشگاه اینترنتی، از خودتان بپرسید که مقصودتان دقیقاً چیست و قرار است چه ارائه بدهید؟ مشتریان شما چه قشری و کدام رده سنی هستند؟ چه مزایایی دارید که رقبا ندارند؟ چه ویژگیهای منحصر به فردی ارائه میدهید که میتواند برای مشتری جذاب باشد؟
وقتی دریابید که با خودتان چند چند هستید، در مسیر درست قرار میگیرید و از طوفان ایدههایی که حداقل دو سوم آنها بیربط هستند، در امان خواهید بود.
2. بررسی رقبا
رقبای ریز و درشتی که در حوزه فعالیت مشابه کار میکنند را بررسی کنید و ببینید از چه تکنیکهایی برای انتخاب اسم برای آنلاین شاپ استفاده میکنند. طبق رفتار مشتریان در چند دهه اخیر، ترکیبهای زیر پتانسیل این را دارند که در یادها بمانند، کنجکاوکننده باشند و همزمان تصویر واضحی از برند ارائه بدهند.
از نکات مهم در انتخاب نام فروشگاه آنلاین این است که استفاده از تکنیکهای نامگذاری مشابه رقبا، به خودی خود کار مخربی نیست. اما مراقب باشید ناخودآگاه از رقبا تقلید نکنید و خودتان را زیر سایه برند دیگری قرار ندهید.
3. طوفان فکری
حالا که مسیر ذهنتان را مشخص کردهاید، ایدههای مرتبطتری برای انتخاب اسم فروشگاه اینترنتی خواهید داشت. در یک مکان خلوت بنشینید، 15 دقیقه به خودتان وقت بدهید و هر اسمی که به فکرتان رسید را یادداشت کنید. بسته به سلیقهتان میتوانید از کلمات مختلف به هر زبانی که میخواهید جهت نام آنلاین شاپ استفاده کنید.
4. استفاده از بهترین ابزارهای پیدا کردن نام مناسب برای فروشگاه اینترنتی
دستیارهای هوش مصنوعی گاهی ایدههای خلاقانهای برای انتخاب اسم فروشگاه اینترنتی در چنته دارند. بد نیست بعد از یک طوفان فکری حسابی، ابزارهای انتخاب نام بیزنس را هم چک کنید. گاهی ایدههایی که از این ابزارها میگیرید، جرقههای جدیدی ایجاد میکنند. این ابزارها به شما اجازه میدهند حوزه فعالیت، نوع نام (ژنریک، خاص، تک کلمهای و…) و طول آن را انتخاب کنید.
فعلاً ابزار ایرانی تولیدکننده نام برند معرفی و رونمایی نشده است، اما میتوانید از سایتهای رایگان زیر کمک بگیرید.
1. وبسایت Namelix
مزیت استفاده از نیملیکس این است که علاوه بر نام برند، یک لوگوتایپ هم به شما پیشنهاد میدهد. استفاده از این سایت نیازی به رجیستر ندارد. خیلی راحت کلمهای که مدنظر دارید را به همراه توضیحی کوتاه وارد سایت میکنید. در کمتر از 5 دقیقه، بیش از صد عنوان متنوع جهت انتخاب اسم برای آنلاین شاپ تحویل میگیرید.
2. وبسایت انتخاب اسم سایت NameSnack
NameSnack ترکیبی از ابزارهای انتخاب نام سایت و لوگوساز رایگان را ارائه میدهد. عملکرد نیم اسنک به این شکل است که کلمه کلیدی کسب و کار را به همراه نوع و زمینه فعالیتتان میگیرد و بالای 50 پیشنهاد تولید میکند. برای هر عنوانی که چشمتان را گرفت، میتوانید روی دکمه ساخت رایگان لوگو هم کلیک کنید و چند پیشنهاد برای طراحی لوگوی برندتان هم ببینید.
3. ابزار نام گذاری فروشگاه اینترنتی Brandroot
یک ابزار رایگان دیگر به نام Brandroot، همزمان هم در انتخاب اسم برای آنلاین شاپ به شما کمک میکند و هم لوگوتایپ و آرم بیزنس به شما پیشنهاد میدهد. برندروت هم یک سرویس رایگان است و برای استفاده از آن نیازی به رجیستر ندارید. نامهای جنریت شده توسط این ابزار، از تکنیکهای مختلف نامگذاری پیروی میکنند و بنابراین میتوانید حتی کلمات فارسی و نامهای خاص را هم به این ابزار بسپارید تا گزینههای متنوعی خلق کند.
4. ابزار انتخاب اسم وبسایت ربات Shopify
سایت شاپیفای یک ابزار جامع برای راه اندازی و پشتیبانی از کسب و کارهای آنلاین است. ربات ai بخش انتخاب اسم فروشگاه اینترنتی این سرویس، بر اساس نوع کسب و کار شما یک کلمه مرتبط را میگیرد و گزینه های پیشنهادی متنوعی میدهد.
5. لیست را کوتاه کنید!
تا اینجای کار، لیستی از نامهای احتمالی دارید که هرکدام میتوانند گزینه بالقوهای برای انتخاب نام آنلاین شاپ باشند. کلمههایی که به نظرتان غیرمرتبط میآیند را خط بزنید و در نهایت فقط گزینههایی را نگه دارید که آهنگ، ترکیب، واج آرایی و طول مناسبی داشته باشند. برای انتخاب یک عنوان استاندارد، رقابت پذیر و مشتری پسند، از تکنیکهای نامگذاری زیر غافل نشوید.
- کلمات کوتاه: انتخاب اسم برای آنلاین شاپ کوتاه، یک کلمهای و خوش آهنگ، سریع در ذهن شنونده مینشیند و کار را برای مراحل بعدی مانند ثبت دامنه، طراحی لوگو و راه اندازی شبکه اجتماعی راحت میکند. هرچه نام بلندتر باشد، ریسک اینکه از یک گوش مشتری وارد شود و از گوش دیگر خارج، بالاتر خواهد بود. برندهایی مثل «مایکت»، «اسنپ»، «اپل»، «اسپاتیفای» و «جاجیگا» این اصل را به خوبی به کار گرفتهاند.
- نامهای ترکیبی: با کمی خلاقیت، ویژگیهای خاص بیزنستان را همراه با کلمهای مرتبط ادغام کنید. عنوانهای ترکیبی همزمان به مشتری میگویند چه کسی هستید، باید چه انتظاری از فروشگاه شما داشته باشند و چه ویژگی باحالی دارید که هیچکس ندارد! به این نامها دقت کنید: «دیجیکالا»، «کافه بازار»، «پیپال»، «زیرِ بیست»، «مارال چرم»، «ایران خودرو». در کمتر از 5 ثانیه میتوانید متوجه شوید با چه بیزنسی روبرو هستید.
- استفاده از پسوند و پیشوند مرتبط: ترکیب یک کلمه توصیفی با واژه کوتاهی که اشاره به یک عملکرد یا ویژگی خاص در فروشگاهتان داشته باشد هم یک ترفند کارآمد دیگر برای انتخاب اسم فروشگاه اینترنتی است. بسته به نوع فروشگاهتان، پسوندها و پیشوندهایی مثل «بِه» (مانند به پرداخت)، «تک» (مانند تکپوش)، «شاپ»، «خرید»، «تکنو» و هر واژه دیگری که به موضوع کارتان بیاید، انتخاب خوبی برای انتخاب اسم برای کسب و کار اینترنتی خواهند بود.
- مخفف سازی: گاهی با مخفف کردن یک عبارت بلند، نام مناسبی برای فروشگاه اینترنتی از آب درمیآید که هم گویاست و هم مخاطب را کنجکاو میکند. برندهایی مانند «ایتا» (مخفف اندیشه یاوران تمدن امروز)، پرسلاین (مخفف پرسشنامه آنلاین) و ESPN (Entertainment & Sports Programming Network) نمونههای بارز این تکنیک هستند.
6. ارزیابی نام برگزیده
لیست کوتاهی که در این مرحله پیش رو دارید، انتخابهای احتمالی شما برای نام نهایی وبسایت را دربر دارد. حال زمان این رسیده که گزینههای موجود را از چند فیلتر بگذرانید تا مطمئن شوید اثری که درنظر دارید را روی مخاطبان نهایی میگذارد. پیش از نهایی سازی انتخاب برند فروشگاه اینترنتی، سؤالات زیر را از خودتان بپرسید.
- آیا برای جامعه مخاطبانتان جذاب است؟ عنوان فروشگاه باید حس و حال مناسبی را منتقل کند تا کاربر رغبت به کلیک روی سایت شما داشته باشد. مثلاً اگر قصد دارید نوجوانان علاقمند به کنسولهای گیمینگ را جذب کنید، بیخیال نامهای رسمی و کلاسیک شوید.
- آیا معنای مناسبی دارد؟ تأکید کردیم که نام برند، هویت کسب و کار شماست. نامی که به هر نحوی غلط انداز باشد، آهنگ نخراشیدهای داشته و یا تصویر درستی از کسب و کار شما تعریف نکند، به کار نخواهد آمد. اگر میخواهید سراغ نامهای غیرفارسی بروید، حتماً خوب سرچ کنید و مطمئن شوید در گویشهای محلی دیگر معنای ناخوشایندی نداشته باشد.
- آیا تایپ و تلفظ آن آسان است؟ پیچیدگی همیشه به معنای زیبایی و کارآمد بودن نیست. در بدترین سناریو، کاربری که نتواند نام فروشگاهتان را تلفظ کند یا تایپ آن برایش سخت باشد، به سراغ رقبا خواهد رفت. عنوانی مینیمال، گویا و ساده، هم شانس بهتری برای رتبه گرفتن در گوگل دارد و هم در حافظه مخاطبان ماندگار میشود.
- آیا ظاهر خوبی دارد؟ مرحله بعد از انتخاب اسم برای آنلاین شاپ، طراحی لوگوست. نامی انتخاب کنید که طراح گرافیک، هنگام اتود زدن به استیصال نیفتد که چطور کلمهای زمخت و بدشکل را در یک قالب زیبا پیاده کند!
- آیا شبیه نام یک فروشگاه دیگر است؟ هر نامی که کوچکترین شباهتی به یک بیزنس دیگر داشته باشد را فراموش کنید. کپی کاری (یا تقلید از نام برندهای دیگر) در بهترین حالت، باعث میشود در نتایج جستجو، زیر نامهای رقبایی با سابقه بیشتر دفن شوید و مخاطبان شما را با یکی دیگر اشتباه بگیرند. در بدترین حالت هم متهم به کپی برداری میشوید و مشتری از دست میدهید. عنوانهایی که برای انتخاب اسم فروشگاه اینترنتی یادداشت کردهاید را سرچ کنید و مطمئن شوید شباهتهای فاحشی بین نام انتخابی شما و یک عنوان دیگر وجود ندارد.
7. بررسی آزاد بودن دامنه
بعد از انتخاب اسم فروشگاه اینترنتی، چک کنید و ببینید آیا دامین دیگری با نام موردنظر شما (یا مشابه آن) ثبت شده یا خیر. به علاوه باید در شبکههای اجتماعی هم جستجوی مفصلی انجام بدهید تا بعداً مجبور نشوید به مشتریانی که دنبال پیج شما هستند توضیح بدهید که پیج شما کدام است و چه عکس پروفایلی دارد.
8. آیا انتخاب پسوند دامنه مرتبط با نام فروشگاه مهم است؟
انتخاب پسوند دامنه یکی دیگر از مسائل مهمی است که در مسئله تاثیر نام فروشگاه در برندسازی و فروش باید به آن توجه کنید. انتخاب یک پسوند درست بسیار حائز اهمیت است و هویت برند را مشخص میکند. شما باید بدانید که برای سایتهای فروشگاهی پسوندههای (.com) و (.shop) مناسب هستند. اهمیت این پسوندها در آنجاست که حس اعتماد بیشتری به مخاطب میدهد.
9. نظر بخواهید!
مشت نمونه خروار است؛ از اطرافیانتان درباره نام انتخابی نظر بخواهید تا تصوری حدودی از واکنش مشتریان به آن پیدا کنید. به انتقادهای وارده به عنوان موردنظر گوش بدهید، نواقص آن را اصلاح کنید و در نهایت اگر با بازخورد مثبتی مواجه نشدید، چیزی از دست ندادهاید! خیلی راحت میتوانید دوباره شروع کنید. به علاوه این بار تصوری حدودی از انتظار مخاطبان دارید و میتوانید کاربرپسندتر عمل کنید.
10. چگونه اسم فروشگاه را در ذهن مشتری ماندگار کنیم؟
در آخرین قدم باید بگوییم شما نباید دائما به این سوال فکر کنید که چگونه یک اسم جذاب برای فروشگاه اینترنتی انتخاب کنیم؟ این پرسش اگرچه اهمیت زیادی در مطرح شدن برند شما دارد اما تعیینکننده نیست. بسیاری از نامها جذاب هستند اما بیش از حد تکرار میشوند و این باعث میشود آنلاین شاپ یا سایت شما خیلی زود از ذهن مخاطب هدف بروید. اگر به راهنمای انتخاب نام فروشگاه اینترنتی توجه کرده باشید، گفتیم نامهای تک یا به اصطلاح یونیک که به محصولات یا برند شما مرتبط باشند، در ذهن مخاطب ماندگار میشوند. گاه برخی از نامها آنقدر تک هستند که مخاطب حتی برای کنجکاوی از فهمیدن معنای آن، صاحب فروشگاه را دنبال میکند.
استراتژی های انتخاب اسم برای آنلاین شاپ
علاوه بر اینکه باید بدانید، نکات مهم انتخاب اسم برای آنلاین شاپ چه هستند، باید چند استراتژی نه چندان دشوار را جهت موفق شدن و دیدهشدن آنلاین شاپ خود انجام دهید. در ادامه استراتژیها و راههای انتخاب اسم مناسب برای فروشگاه اینترنتی را به شما معرفی میکنیم.
استراتژی اول؛ نامی را انتخاب کنید که در همه جا بتوان از آن استفاده کرد
این روزها مارکتهای آنلاینی وجود دارند که با آنلاین شاپها و سایتهای فروشگاهی همکاری میکنند. این سایتها عبارتند از: دیجی کالا، باسلام، ترب، اسنپ مارکت و زنبیل. شما از طریق همکاری با این سایتها میتوانید درآمد بسیار خوبی داشته باشید اما نکته مهم این است باید نامی انتخاب کنید که در صورت فعالیت شما در این سایتها بتوانید از آن استفاده کنید.
استراتژی دوم؛ استفاده از ترکیب های درست
سایت شما در هر حوزهای که باشد، انتخاب ترکیب کلمات برای نام فروشگاه اینترنتی به صورت درست، بسیار مهم است. برای مثال ترکیباتی همچون شاپ، کالا، خرید و… برای سایتهای فروشگاهی بسیار اهمیت دارد. مثل: رزا شاپ. همچنین اگر سایتی دارید که در حوزه لوازم آرایشی و زیبایی فعالیت دارد، استفاده از ترکیب کلمه مورد نظر خود با بیوتی، بسیار میتواند بر ذهن مخاطب اثر بگذارد.
استراتژی سوم؛ از تاثیر ذهنی کلمات غافل نشوید
در بخش قبل برای انتخاب نام آنلاین شاپ درباره ترکیب کلمات گفتیم. حال درباره تاثیر کلمات میگوییم. اینکه کلمات مرتبط انتخاب کنید، بسیار اهمیت دارد. برای مثال استفاده از کلمه فرش (Fresh) برای وبسایت مواد غذایی، تاثیر زیادی در ذهن مخاطب دارد. کلماتی که با به ترکیب شوند مانند: به تک بسیار میتواند مخاطب را ترغیب کند تا اجناس شما را بخرند.
نامهای پرطرفدار برای فروشگاه اینترنتی در ایران
در این قسمت ایدههای اسم گذاری برای فروشگاه اینترنتی را در هر بخش قرار است که با شما به اشتراک بگذاریم. در این صورت شما میتوانید آگاهانهتر از اسمهای زیر الهام بگیرید و نامهای جدید انتخاب کنید.
اسمهای پیشنهادی برای فروشگاه اینترنتی لباس
اسمهایی که برای اسم برای آنلاین شاپ لباس انتخاب میکنید، باید هماهنگ با حوزه لباس باشند برای مثال به اسمهای پرطرفدار زیر دقت کنید که چگونه به صورت درست و بهینه درباره فروشگاه لباس اسم انتخاب کردهاند:
- ویکتوریا
- شاین
- رزالینا
- سال مد
- لونا
- آسمان
- آی بولک
- زیگزاگ
- شیک لیدی
- خیابان جنتلمن
- آینده مد
نامهای منحصر به فرد برای فروشگاه آنلاین کتاب
کتاب یک محصول فرهنگی است که برای انتخاب نام آن باید اطلاعات فرهنگی داشته باشید. شما باید درباره نام مشاهیر و نامهای مرتبط با کتاب بدانید تا مخاطب شما در ذهن خود به شما اعتماد کند. این نامها عبارتند از:
- طاقچه
- آدینه بوک
- ایران کتاب
- گنج افلاطون
- کتاب شهر
- شهرزاد
- فرا اندیشان
- بوک استار
انتخاب اسم برند برای فروشگاه آنلاین لوازم آرایشی
انتخاب نام آنلاین شاپ لوازم آرایشی به دلیل رقابت زیاد بازار این محصولات میتواند سخت باشد. شما میتوانید با کمک نامهای زیر برای مغازه لوازم آرایشی خود الهام بگیرید:
- ماهرو
- دیجی میکاپ
- ویولت بیوتی
- نیل بیوتی
- زیبا بانو
- الی شاپ
- روژا
نامهای خلاقانه برای فروشگاه اینترنتی محصولات کودکان
اگر در حوزه کودکان فعالیت داشته باشید، نامی که انتخاب میکنید باید به کودک و دنیای کودکی نزدیک باشد. نامهای زیر مناسب و الهامبخش فروشگاه کودک هستند:
- نی نی استایل
- شیک نی نی
- بچه رئیس
- باب اسفنجی
- بیگ لیتل
- نی نی مد
اشتباهات رایج در انتخاب نام برند فروشگاه اینترنتی
برخی از اشتباهات در انتخاب اسم برای آنلاین شاپ هستند که تاثیرات منفی زیادی بر روی برند شما میگذارند. این اشتباهات اگرچه پیش پا افتاده هستند اما تاثیر زیادی بر ذهن مخاطب میگذارند و موجب دیده نشدن برند میشوند.
عدم بررسی درست یونیک بودن اسم
پیش از این به شما گفته شد که نام آنلاین شاپ باید خاص باشد. در حقیقت تک بودن یا حداقل کمیاب بودن نام سایت یا آنلاین شاپ شما حس منحصر به فرد بودنی به کسب و کار شما میدهد. اگر نامی را انتخاب کنید که بسیار متداول و رایج است، بزرگترین اشتباه خود را انجام دادهاید؛ شما هرگز به درستی شناخته نمیشود یا دیگران شاپهای دیگر را با شما اشتباه میگیرند.
انتخاب اسم هایی با تلفظ سخت
یک اشتباه دیگر در انتخاب اسم فروشگاه اینترنتی، انتخاب اسامی نامتداول است. در حقیقت اگرچه نام انتخابی شما باید خاص باشد، اما این بدین معنی نیست که یک نام کاملا نا آشنا و با تلفظ سخت را انتخاب نمایید. این اسمها باعث میشوند که مخاطب شاپ شما را جدی نگیرد یا از آن به سادگی بگذرد.
انتخاب نامی که باعث محدودیت شود
اگرچه ممکن است که شما در ابتدای تاسیس سایت فقط در یک حوزه فعالیت کنید یا محصول خاصی را برای فروش بیاورید. اما نباید صرفا نام آن محصول را کنار نام اصلی سایت خود بیاورید. این کار باعث میشود که در آینده نتوانید با این نام کسب و کار خود را ارتقاء دهید.
انتخاب اسم فروشگاه اینترنتی با حرفهایها!
پس از فهمیدن اینکه چرا انتخاب نام مناسب برای فروشگاه آنلاین مهم است؟ حال نیاز به یک تیم راهنما دارید. اگر اولین باری است که برای انتخاب اسم فروشگاه اینترنتی تلاش میکنید، احتمال دارد که بارها و بارها دچار سردرگمی شوید و در نهایت نتوانید تصمیم قطعی بگیرید که چه نامی برای ایکامرس شما مناسب است. کمک گرفتن از یک تیم حرفهای در چنین مواقعی نه تنها ایرادی ندارد، بلکه برای صرفه جویی در زمان و هزینه هم مؤثر است.
کارشناسان نجوانت در طی 10 سال گذشته، در فرایند اسم مناسب برای فروشگاه اینترنتی حداقل به دهها فروشگاه (چه فیزیکی و چه آنلاین) مشاوره ارائه دادهاند. پیشنهاد میکنیم برای انتخاب اسم برای آنلاین شاپ، به جای دست به دامن ابزار نامگذاری فروشگاه اینترنتی شدن، یک پیام برای ما بفرستید و اوضاع را شرح بدهید. ما در عوض چه میکنیم؟
- علاوه بر تمام مواردی که درباره ترکیب، آهنگ، کپی نبودن و واج آرایی خاطرنشان کردیم، به رفتار گوگل در مقابل نام انتخابی شما هم دقت داریم. خدمات SEO، شناخت مخاطب و موتورهای جستجو، چیزی است که هیچ کدام از ابزارهای انتخاب نام سایت در اختیارتان نمیگذارد.
- ما صرفاً دنبال راضی کردن مشتری برای کلیک روی سایت شما نیستیم. هنر ما در پیشنهاد ایدههایی است که مشتری در کمتر از 10 ثانیه بداند در فروشگاه شما، همان چیزی که میخواهد را پیدا خواهد کرد.
- تجربه کارشناسان ما، یک متر و معیار ثابت شده برای سنجش کارآمد بودن یا نبودن هر نام در نظر مشتریان و رباتهای گوگل است. به علاوه، تیم نجوانت جامعهای از فکرهای درخشان و ایدهپرداز را شامل میشود که فیدبکهای چندجانبه و جامع به شما میدهند تا در نهایت، به یک نتیجه حرفهای و مناسب برسید.
- اگر مشتری خدمات طراحی سایت فروشگاهی ما بودهاید، این امتیاز را دارید که از مشاوره رایگان برای انتخاب نام آنلاین شاپ بهره مند شوید!
اگر هنوز در مرحله ایده پردازی برای راه اندازی ایکامرس هستید، ما با کمال میل آماده ارائه مشاوره هستیم. یک اسکرول دیگر، شما را به باکس کامنتها میرساند تا سؤالاتتان را برای ما بفرستید!
جمع بندی
هرچقدر بر اهمیت انتخاب اسم برای آنلاین شاپ تأکید کنیم، کافی نیست. گاهی یک انتخاب اسم صحیح و به جا، پتانسیلش را دارد که یک تنه ترافیک و نرخ تبدیل سایت شما را تا 5 درصد (یا بیشتر) افزایش بدهد. مواردی که در راهنمای امروز توضیح دادیم، اصولی هستند که برای نامگذاری برندها در سراسر دنیا مورد تأیید بوده و نتیجه بخش واقع شدهاند.
برای انتخاب اسم برای کسب و کار اینترنتی میتوانید از روشهای مختلفی استفاده کنید؛ از ابزارهای انتخاب نام سایت آنلاین گرفته تا یک موتور هوشمند که پروردگار در میان جمجمه شما قرار داده است! در این مطلب سعی شد تا به پرسش شما مبنی بر اینکه چگونه اسم برند اینترنتی انتخاب کنیم؟ پاسخ داده شود. اگر نیاز دارید تا از نیروی چند موتور خدادادی متخصص بهره ببرید و در زمان کمتری به یک نتیجه عالی برسید، خوشحال میشویم صدای گرم شما را بشنویم.
سؤالات متداول
بهترین ابزار برای انتخاب اسم وبسایت فروشگاهی چیست؟
ابزارهایی که در لیست امروز معرفی کردیم، بهترین aiهای انتخاب اسم فروشگاه اینترنتی هستند. NameRoot در این میان، پیشنهاد ما به شماست.
چطور اسم خوب برای فروشگاهم انتخاب کنم؟
نامی انتخاب کنید که ساده و بهیادماندنی باشد؛مرتبط با محصولات یا خدمات شما باشد؛قابلیت جستجوپذیری داشته و بهینهسازی موتورهای جستجو (SEO) را تسهیل کند؛از انتخاب نامهای مشابه با رقبا پرهیز کنید تا برند شما متمایز باشد.آیندهنگرانه باشد و امکان پیشرفت و افزایش تنوع محصولات را از شما نگیرد.
چه نکاتی را باید در انتخاب اسم فروشگاه اینترنتی رعایت کرد؟
باید به مواردی همچون آنالیز هدف، بررسی رقبا، مسیر ذهن و سلیقه، استفاده از ابزارهای مرتبط، استفاده کلمات کوتاه، توجه به دامنه و پسوند آن و ماندگاری نام توجه کرد.
آیا انتخاب نام کوتاه برای فروشگاه اینترنتی بهتر است؟
استفاده از کلمات کوتاه، خوش آهنگ و موثر بسیار موثر است.
چگونه از ابزارهای آنلاین برای انتخاب نام برند استفاده کنیم؟
این ابزارها برای گرفتن ایده و همچنین کمک گرفتن از هوش مصنوعی برای آنالیز برای انتخاب یک نام خلاقانه به شما کمک میکنند.