نجوانت

آموزش نحوه دریافت درگاه پرداخت شاپرک

یکی از اقدامات اولیه و مهمی که باید برای فروشگاه آنلاین و کسب و کار خود انجام دهید، دریافت درگاه پرداخت معتبر است. با آموزش نحوه دریافت درگاه پرداخت شاپرک همراه ما باشید.

اگر فروشگاه آنلاین دارید، یکی از کارهای مهمی که باید انجام دهید انتخاب درگاه پرداخت است؛ چراکه با وجود کلاهبرداری‌هایی که از طریق درگاه‌های پرداخت جعلی انجام می‌شوند، اطلاعات مهم افراد به خطر می‌افتند و باید از یک درگاه پرداخت مطمئن که مورد تایید شاپرک باشد استفاده کنید. در این مطلب نحوه دریافت درگاه پرداخت شاپرک را به طور کامل توضیح خواهیم داد. پس با راهنمای گرفتن درگاه پرداخت شاپرک همراه ما باشید.

آشنایی با شرکت شاپرک

نام شرکت شاپرک مخفف عبارت شبکه الکترونیکی پرداخت کارت است. این شرکت از دهم دی ماه سال 1390 با دستور بانک مرکزی راه‌اندازی شد. از وظایف اصلی شرکت شاپرک باید به اعطای مجوز به شرکت‌های PSP و شرکت‌های پرداخت یاری اشاره کنیم.

وظیفه PSPها و پرداخت یارها نیز ارائه درگاه پرداخت و دیگر خدمات در حوزه پرداخت به افراد مختلف است و عبارت درگاه پرداخت شاپرکی به درگاه پرداخت اینترنتی‌ای اطلاق می‌شود که از طرف شرکت شاپرک تایید شده است. در سایت شاپرک می‌توانید لیست درگاه‌های پرداخت اینترنتی مجاز را مشاهده کنید.

اهداف شرکت شاپرک

اهداف شرکت شاپرک عبارتند از:

  • کنترل و نظارت
  • سیاست‌گذاری و پایش
  • تحلیل و برنامه‌ریزی
  • رصدگری و آینده‌پژوهی
  • توسعه زیرساخت‌های فنی، حقوقی، قانونی، نظارتی و انسانی شبکه پرداخت الکترونیک کشور
  • مديريت بازار و رانت‌زدايی از آن

اگر به دنبال بهترین درگاه پرداخت آنلاین برای کسب و کارتان هستید، در ادامه با آموزش ساخت درگاه پرداخت اینترنتی شاپرک و نحوه ثبت نام درگاه پرداخت شاپرک همراه ما باشید.

  سایت ساز بهتر است یا وردپرس؟ مقایسه سایت ساز و وردپرس

نحوه دریافت درگاه پرداخت شاپرک

همانطور که پیش‌تر اشاره کردیم، وظیفه اصلی شرکت شاپرک تامین امنیت، زیرساخت پرداخت و نظارت و بر شبکه پرداخت است. پس برای ساخت درگاه پرداخت شاپرک برای سایت از خود شاپرک نمی‌توانید درگاهی بگیرید. درگاه‌های پرداخت توسط شرکت‌های PSP که تحت نظر شاپرک هستند ارائه می‌شوند.

پس اگر به دنبال شرایط ساخت درگاه پرداخت اینترنتی شاپرک هستید، باید به وبسایت رسمی شاپرک مراجعه کرده و لیست شرکت‌های PSP و شرکت‌های پرداخت یاری که تحت نظارت شاپرک هستند را پیدا کنید. شرکت‌های پرداخت یار با شرکت‌های PSP قرارداد دارند و به منظور ارائه راحت‌تر و بهتر خدمات به وجود آمده‌اند.

راهنمای گرفتن درگاه پرداخت شاپرک

در زمان خرید اینترنتی و در صفحه پرداخت، احتمالا لوگوی شاپرک را در بالای صفحه دیده‌اید؛ چراکه در ایران این شرکت زیرساخت و بستری برای شبکه پرداخت محسوب می‌شود و امنیت کاربران را تضمین می‌کند.

آموزش ساخت درگاه پرداخت اینترنتی شاپرک

آموزش ساخت درگاه پرداخت اینترنتی شاپرک

در ادامه با آموزش اخذ درگاه پرداخت شاپرک به صورت گام به گام همراه شما هستیم. بعد از این که لیست شرکت‌های PSP و شرکت‌های پرداخت یاری که تحت نظارت شاپرک هستند را بررسی کردید، باید یکی از آنها را انتخاب کنید. درادامه دو مورد از این شرکت‌های PSP و شرکت‌های پرداخت یار را معرفی می‌کنیم و نحوه دریافت درگاه پرداخت شاپرک اصلی در این شرکت‌ها را توضیح می‌دهیم.

1. رایان پی

یکی از این درگاه‌های پرداخت، رایان پی است. ابتدا باید به صفحه درخواست درگاه پرداخت این سایت مراجعه کنید. فرم اولیه را که شامل نام، نام خانوادگی، شماره موبایل و آدرس ایمیل است پر کنید.

  انکر تکست چیست و چطور متن لینک ها را بهینه سازی کنیم؟

آموزش اخذ درگاه پرداخت شاپرک

در مرحله دوم با آپلود تصویر کارت ملی، تصویر شناسنامه و تصویر احراز هویت، باید احراز هویت شوید.

در مرحله بعد باید اطلاعات کسب و کار و مجوزهای کسب و کارتان را ارائه کنید.

بعد از تایید اطلاعات شما توسط کارشناسان رایان پی، اطلاعات درگاه برای شما ارسال می‌شود. بعد از این که درگاه پرداخت خود را دریافت کردید، باید ارتباط سایت خود را با شاپرک ایجاد کنید. اگر سایت شما بر بستر وردپرس باشد، این کار خیلی ساده است و فقط کافی‌ست تا افزونه مرتبط آن را نصب کنید. اگر هم پیاده‌سازی سایتتان به صورت اختصاصی باشد، باید به کمک یک برنامه‌نویس و طراح سایت، ارتباط سایتتان و سامانه شاپرک را برقرار سازید.

2. دیجی پی (شرکت نوآوران پرداخت مجازی ایرانیان – سهامی خاص)

در ادامه راهنمای گرفتن درگاه پرداخت شاپرک به یکی دیگر از شرکت‌های پرداخت یار تحت نظر شاپرک یعنی دیجی پی می‌پردازیم. از ویژگی‌های دیجی پی می‌توانیم به پنل اختصاصی، پشتیبانی 24 ساعته، پیاده‌سازی آسان و قرارداد واحد اشاره کنیم. برای نصب و راه‌اندازی درگاه پرداخت هوشمند دیجی پی باید مراحل زیر را دنبال کنید:

  • ثبت نام در سایت

نحوه دریافت درگاه پرداخت شاپرک

  • تکمیل فرم درخواست آنلاین
  • بررسی اولیه درخواست و وضعیت سایت یا اپلیکیشن شما توسط کارشناسان دیجی پی
  • ارسال اطلاعات و مدارک تکمیلی از جانب شما
  • دریافت مستندات فنی و پیاده سازی اقدامات لازم در محیط تست دیجی پی از جانب شما
  • احراز هویت نهایی و تایید مدارک توسط دیجی پی
  • عقد قرارداد همکاری با دیجی پی توسط شما
  • تکمیل فرم پذیرندگی شرکت‌های پرداخت الکترونیک (PSP) توسط شما
  • پیاده‌سازی درگاه پرداخت هوشمند دیجی پی در محیط عملیاتی یا سایت شما
  • بهره‌مندی از درگاه پرداخت هوشمند دیجی پی و پنل گزارش‌گیری آن توسط شما
  نحوه دریافت درگاه پرداخت زرین پال

از هر سایتی که بخواهید درگاه پرداخت اینترنتی بر بستر شاپرک بگیرید، مراحل انجام آن تقریبا به همین شکل خواهد بود.

سوالات متداول درباره نحوه دریافت درگاه پرداخت شاپرک

در این قسمت با پاسخ به سوالات متداول درباره نحوه دریافت درگاه پرداخت شاپرک همراه شما هستیم.

آیا دریافت درگاه پرداخت شاپرک رایگان است؟

اگر درباره هزینه دریافت درگاه پرداخت شاپرک کنجکاو هستید، باید بگوییم که در طول مراحل ثبت نام، ارائه مدارک و بررسی کارشناسان، نیاز نیست هزینه‌ای بپردازید.

شاپرک مخفف چه عبارتی است؟

شاپرک مخفف عبارت شبکه الکترونیکی پرداخت کارت است.

کلام آخر

در این مطلب ضمن معرفی شرکت شاپرک، نحوه دریافت درگاه پرداخت شاپرک را توضیح دادیم. همانطور که خواندید، شرکت شاپرک با اعطای مجوز به شرکت‌های PSP و شرکت‌های پرداخت یار، امنیت پرداخت‌های آنلاین را تضمین می‌کند. همچنین در راهنمای گرفتن درگاه پرداخت شاپرک توضیح دادیم که برای گرفتن درگاه پرداخت بر بستر شاپرک باید از طریق شرکت‌های PSP و شرکت‌های پرداخت یاری که مورد تایید شاپرک هستند اقدام کنید و خود وبسایت شاپرک درگاهی ارائه نمی‌کند. در واقع وظیفه اصلی این شرکت تامین امنیت، زیرساخت پرداخت و نظارت و بر شبکه پرداخت است.

امیدواریم مقاله آموزش اخذ درگاه پرداخت شاپرک برای شما مفید بوده باشد و نحوه گرفتن درگاه پرداخت مستقیم شاپرک را یاد گرفته باشید. اگر در این زمینه سوالی دارید، در قسمت نظرات همراه ما باشید.

مطالب مرتبط
دریافت درگاه پرداخت بانک سامان: راهنما، مدارک مورد نیاز + آموزش نصب بر روی وردپرس

دریافت درگاه پرداخت بانک سامان: راهنما، مدارک مورد نیاز + آموزش نصب بر روی وردپرس

در حال حاضر، بازار پرداخت‌های الکترونیکی کشور به ۱۲ شرکت ارائه دهنده درگاه پرداخت اینترنتی مجهز است. یکی از این […]

8 دقیقه مطالعه مشاهده
پیگیری تراکنش ناموفق

نحوه پیگیری تراکنش ناموفق: تراکنش ناموفق چیست و چرا اتفاق می‌افتد؟

در دنیای پرشتاب امروز، انجام تراکنش‌های مالی آنلاین به یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر تبدیل شده است. اما هر چند این فرایندها […]

7 دقیقه مطالعه مشاهده
سایت ساز بهتر است یا وردپرس؟ | مقایسه سایت ساز و وردپرس

سایت ساز بهتر است یا وردپرس؟ مقایسه سایت ساز و وردپرس

انتخاب و مقایسه سایت ساز و وردپرس، صاحبان کسب و کار که برنامه طراحی سایت در سر داشته باشند را […]

10 دقیقه مطالعه مشاهده
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x